Autor Zpráva
pan.profesor
Profil *
Ahoj, poptávám levně v php výrobu tree menu, pro představu uvádím příklad http://treemenu.nornix.com/

Prosím v případě zájmu na pan.profesor@seznam.cz

Děkuji za nabídky

PS: spěchá
pan.profesor
Profil *
To je tak složité nebo máte všichni tolik kšeftů? Hlavně, že všichni pláčou, že namají co dělat.. ;)
Chamurappi
Profil
Poptáváš výrobu menu v PHP a MySQL a ukazuješ pro představu menu v HTML, CSS a JS, takže asi nikomu není moc jasné, co vlastně chceš.
pan.profesor
Profil *
Chamurappi:
Poptáváš výrobu menu v PHP a MySQL a ukazuješ pro představu menu v HTML, CSS a JS, takže asi nikomu není moc jasné, co vlastně chceš.
To je pro představu jak to má vypadat.. Vzhledově, ne funkčně, a že to chci v php a mysql jsem psal již na začátku, tak nevím co na tom není jasné;)
jenikkozak
Profil
pan.profesor:
Vzhledově, ne funkčně, a že to chci v php a mysql jsem psal již na začátku, tak nevím co na tom není jasné;)
V PHP ani MySQL se vzhled nedělá.
taubda
Profil *
Proč to potřebuješ v mysql a php ?
Stano
Profil
pan.profesor:
no bez JS to buďe veľmi ťažkopádne. Tieto tree menu sa riešia s JS. Ak to ale je podmienka že to MUSÍ byť bez JS no tak to bude dosť nepekne riešenie a pri každom rozbalení či zbalení sa bude musieť refreshovať stránka. A bez JS no tak to na nete fakt nenájdete. Môžem vedieť dôvod prečo nie JS?
pan.profesor
Profil *
taubda:
Proč to potřebuješ v mysql a php ?
Proto že mám data v mysql a web celý v php..
Stano
Profil
pan.profesor:
Bežne to funguje takto:
z MYSQL dostanete údaje. V PHP ich spracujete, upravíte, php k tomu pribalí k tomu JS a cele to zobrazíte užívateľovi.

pošlite ukážku stránok kde chcete tree menu. je môžne že malou úpravou sa to dá zmeniť na tree menu.
pan.profesor
Profil *
Stano:
je môžne že malou úpravou sa to dá zmeniť na tree menu.
když ho chci vytvořit tak asi žádné menu nemám.. :-))
pan.profesor
Profil *
Stano:
z MYSQL dostanete údaje. V PHP ich spracujete, upravíte, php k tomu pribalí k tomu JS a cele to zobrazíte užívateľovi.
A vyhledávač až bude indexovat stránky tak si zapne taky JS, ne? ;)
Chamurappi
Profil
Ujasni si, co chceš, pane.profesore. Viz pravidla.
A pan taubda sem přestane cpát své kontakty, jinak se ho zbavíme definitivně. Viz pravidla.

Zatím přesouvám k ledu.
Moderátor Chamurappi: Asi už je jasno, takže vracím.
Keeehi
Profil
pan.profesor:
Ta věc na krku není kvůli dešti.

V MySQL databázi máte data. Pomocí PHP se zjistí jaká. Pomocí PHP se vytvoří vhodné html (Nejspíše několik vnořených seznamů). A pomocí JS a CSS se to naformátuje tak, aby to vypadalo jako na té ukázce. A jelikož je v HTML je zapsaný celý rozbalený strom (jen je pomocí css a js skryt), tak k němu má přístup i vyhledávač. Už to chápete? Použije se všechno. Co bude potřeba naprogramovat, bude PHP (přístup do DB a vytvoření HTML) a na tu vizuální stránku se použije nějaké to řešení z internetu, o kterém psali ostatní.
Stano
Profil
pan.profesor:
A vyhledávač až bude indexovat stránky tak si zapne taky JS, ne? ;)
Keby ste si všimli tak to menu, čo ste sem poslal, funguje aj bez zapnutých JS, takže nie nie zapne si ich.
pan.profesor
Profil *
Stano:
Keby ste si všimli tak to menu, čo ste sem poslal, funguje aj bez zapnutých JS, takže nie nie zapne si ich.
Ano funguje i bez JS ale úplně z jiného důvodu, jelikož ukázka není dělaná přes JS ale je to vygenerovaný html kód který je již dopředu nastylovaný tak jak vypadá teď..
Stano
Profil
pan.profesor:
aha tak som sa teda mýlil. ja somár.
pan.profesor
Profil *
Stano:
aha tak som sa teda mýlil.

Tak já si to myslel taky, že to jede i bez JS ale po stáhnutí bylo vše jinak.. ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: