Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kordy Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 5. 2011, 09:10:36
Nabízím jakoukoli grafickou práci : tvorba log, vizitek, letáky...
Vždy bude několik návrhů. Ceny příznivé, nesrovnatelné s cenami grafických studií. V případě zájmu přidání na web. Moje práce je pouze grafická tj. bez tisku. Kontakt: e-mail- peta.korduliak@gmail.com icq- 444-304-580 |
||
l564 Profil |
#2 · Zasláno: 27. 5. 2011, 09:37:23
Mohl bych poprosit nějaké reference
|
||
Kordy Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 5. 2011, 10:03:45
l564
Musím se přiznat, že nic takového nemám. To hlavně protože jsem student tohle je jen mé hobby. Nedělám to kvůli penězům. A vlastně hledám lidi kteří potřebují to, co dělám rád. Spoustu obrázků a prezentací jsem dělal snad už od deseti let. Většina z nich vypadá dost dětinsky. Můžu Vám dokonce poslat videprezentaci, která kterou jsem dělal v 13ti a je tam slyšet můj dětskej hlas :D(práce do přírodopisu). Ale rozhodně Vám nemůžu ukázat nic z toho co v tuto chvíli nabízím. Princip je stejný, ale nic hotového nemám. Tím, že jsem sem napsal jsem chtěl začít. Každý musí nějak začít, a tak jsem to přestal odkládat a začal. Pokud opravdu chcete vidět něco z mé "dětské" tvorby dejte mi prosím e-mail. Nechtěl bych to publikovat veřejně :) |
||
Kordy Profil * |
#4 · Zasláno: 27. 5. 2011, 10:23:49
Vlastně Vám můžu poslat jednu ukázku... ukázka
Tu jsem dělal na základě poptávky tady. Ještě se mi nikdo neozval. Mimochodem odměnou za tuto práci má být pro vybrané logo(to nemusí být to moje) 700 Kč. Nechci si nějak stěžovat. Chtěl jsem tím říct, že to dělám opravdu rád a peníze neřeším. Prostě kolik si kdo může dovolit. (nejsem v situaci kdy bych ty peníze nutně potřeboval) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0