Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
duko Profil * |
Dobrý den,
kdo by měl zájem o velmi levné služby tak ať zavítá na stránky www.duko.webovka.eu zanedlouho už se stránky budou jmenovat www.dukostudio.cz ale to je pro informaci. Takže kdo by chtěl udělat web a levně nebo chtěl pro svůj web levný webhosting nechť navštívý webovky co jsem psal. Děkuji za každou odeslanou objednávku. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
pcmanik Profil |
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z duplicity Webovky zadarmo!
duko: 1. Aspon chat by ste mohli prelozit. 2. Obalit cely web do tagu center je nadherne a urcite profesionalne riesenie. 3. Farba body definovana v tagu, dalsia profesionalita. 4. Pri full HD monitore nieje pozadie cez celu obrazovku. 5. Pouzitie javascriptu na tomto webe mi nejak unika. // Uz som na to prisiel, a pride mi to skutocne zbytocne. 6. Preco nepouzivate UTF 8? 7. Chybaju tam zakladne metatagy ako keywords a description. 8. Trochu sa stracam v tejto logike - <div id="h2"><h3>Tvorba www dle výběru</h3></div> 9. Pocitadlo dnes uz nikoho nezaujima a len brzdi nacitanie stranky. Ak ho chcete pre seba tak vyuzite nieco pokrocilejsie, ako napriklad Google Analytics. Celkovo to na mna posobi, ze ste sa za par dni naucili nieco s webom, a uz to hned davate na verejnost a chcete za ametersku robotu peniaze, aj ked teraz zadarmo. A design vasej prezentacie, tiez nijak neohuri na prvy pohlad, nechapem preco by som si teda mal vybrat zrovna vas. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0