Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
šnekys Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 11. 2011, 17:57:48
Zdravím,
poptávám dvě rozdílné práce v PHP. 1) Hromadné emaily: Nyní používám třídu PHPMailer jenže na webhostingu jsou problémy při posílání vícero registrovaným uživatelům. Takže potřebuji něco vyrobit .. abych mohl posílát emaily hromadně na více emailů a takovým způsobem, aby mi to prošlo přes filtry na webhostingu , které jsou xx emailu co xx minut (upřesnil bych) .. Prostě aby mi to odeslalo email a v cyklech (asi) rozeslalo na tolik emailů, kolik tam zadám a po kouskách .. třeba po 50 emailech v jednom cyklu a to celé bez použití CRONU a jiného časovače. Existuje řešení? Umí to někdo? Ideálně aby to bylo možné přidělat k PHPmaileru, který nyní používám. 2) XML,CSV import / export Potřebuji udělat proces, kdy natáhnu vzdáleně XML (vzdáleně nebo z adresáře na serveru XML nebo CSV - obě verze) a celý XML se mi převede do MySQL databáze (dočasné tabulky), poté v dalším kroku aby mi to umělo dle nových dat porovat již stará data v jiné tabulce a zaktualizovat je podle stejných parametrů (rozdíl dat přidat jako nové a ty co již nejsou v novějším XML naopak smazat nebo označit nějákou hodnotou). Celé aby to fungovalo i v případě, že XML/CSV bude mít tisíce řádků .. takže nějáké řešení, aby to nespadlo do limitu na zpracovaní php scriptu bude nutné .. asi opět to nějak zacyklit ale aby to fungovalo jak má ... nevím přesně. Poté naopak aby to umělo z tabulky vycucnout export XML nebo CSV. Pokud máte zájem prosím na mail, kde dohodneme detaily a ceny: wipe@seznam.cz Děkuji. |
||
šnekys Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 11. 2011, 23:44:25
pouze info .. již jsem na toto sehnal programátory.
takže děkuji. nabídka už není platná (klidně můžete smazat) |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0