Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
*Čvachta* Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 10. 2005, 21:02:34
Ahoj, hledám někoho kdo schání někoho spolehlivého na práci.
Ale jenom přes internet. Chtěl bych si pomocí svých schopností přivydělat měsíčně třeba nějákou tu stovku. Nejde mi jenom o práci, jde mi o to sehnat někoho kdo se semnou bude bavit, vysvětlí mi přesně co chce a bude přátelský. Taky bych se chtěl třeba naučit nové věci, sice se je učím pořád, ale chci se učit stále, protože pořát přichází něco nového. Co ovládám? - výborně kaskádové styly(css), zvládám tvořit validní a čisté styly, rád tvořím validně, ale jak jsem zjistil, je opravdu někdy lepší na validátor w3c kašlat. Ovládám výborně floatování, odchytám všechny bugy a vytvořím stránky které se zobrazí dobře v ie5+ opeře, a na gecku. To vše bez úkoru ztráty grafiky z původního návrhu. - výborně (x)html, dělám validní xhtml strict, případně html. - výborně tvorbu grafiky, pracuji ve Fireworksu 2004, udělám pěkné grafické stránky které nebudou "ukradené" a nebudou bít do očí. - optimalizaci - SEO, optimalizaci pro textové prohlížeče, a pro nevidomé. Při SEO optimalizaci používám klíčová slova, nadpisy, správný titulek každé stránky, hezká url pomocí modu rewrite. - středně php + práci s mysql databází. - trochu konfiguraci apache, mysql, mod_rewrite - trochu JS, VBS (dřív jsem v tom dělal často, teď spíš řeším věci přes php) - jsem schopný řešit sám problémy kteréhokoli typu - umím dobře česky a ptám se na názor i normálních lidí - musím přiznat že ale s Linuxem moc neumím. Nestydím se za to. Jsem zvyklej na win. Jesli máte nějaké dotazy sem s nimi. Jsem taky jenom člověk. Pokud by měl někdo chuť přibrat mě do kolektivu na "brigádu" ozvěte se na icq 306947646, nebo na cvachta@gmail.com Btw je semnou prdel ;) Dík za přečtení ! |
||
*Čvachta* Profil * |
#2 · Zasláno: 29. 10. 2005, 21:09:53
Když to tak po sobě čtu ... ta čeština ... ach jo ;)
|
||
Romanticka Profil |
#3 · Zasláno: 29. 10. 2005, 22:07:13
A co nejake reference? Mas?
|
||
*Čvachta* Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 10. 2005, 23:11:30
Mam, dnes se mi ozval Dero (snad to neni v utajeni) a rekl ze se mozna ozve. Pusobil na me prijemne, profesionalne a hlavne lidsky. Pokud chcete vidět reference ozvěte se mi, prosím, na icq nebo na mail.
|
||
Časová prodleva: 21 dní
|
|||
Primak Slavomir Profil * |
#5 · Zasláno: 19. 11. 2005, 21:37:59
Tedy nabizite tvorbu stranek. Ja jsem zlatnik starozitnik a mam www.primaks.cz
O sve stranky se staram sam a postupne si je doplnuji. Vsak nejsou tim cim meli byt a svou funkci neplni. Chtel bych nove a jde mi hlavne o eshop, jakysi katalog nabidky, co mame. Ty bych si aktualizoval sam. Slo by tak o 3000polozek a denne by se tak 5-20pridavalo, tedy aby to bylo rychle. Mam i jine projekty, trebas i jeden detský, jsou popsány na http://primaks.cz/index.php?id=98 Zatimjsem oslovil par dodavatelu, ale neni to stale ono. Mozna prave vy mi pomuzete prorazit na netu. Pokud by jste tedy pro me meli nejakou nabidku, prosim kontaktujte me. S díky Primák Slavomír, Antique Primaks, Praha 1, Břehová 1, tel :+420 222 313 467, mob : +420 737 270 272, www.primaks.cz, icq248-385-476 |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0