Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
TadeasB Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 2. 2013, 13:51:50
Zdravím všechny,
tento semestr budu končit školu (ČVUT fel, STM "Web a multimédia"), takže se poohlížím po nějaké pořádné programátorské práci. Prvních pár měsíců bych potřeboval částečný úvazek, ještě musím udělat bakalářku, a od konce semestru (cca červen) bych mohl nastoupit na plný. Praxi nemám, během studia jsem si přivydělával tvorbou stránek na ŽL (většinou jednoduché stránky s administrací). Pár příkladů: pro-energy.cz/konference msjanouchova.net studiopromenkk.cz sites.google.com/site/brzmanagerproject Co umím: JAVA - na fakultě se v ní vyučuje většina předmětů, bohužel zatím nejsem kamarád s EE, ale tento nedostatek se chystám napravit. PHP - orientuji se i v takových těch věcech, co k tomu patří - JS, HTML5, CSS3... WebML a WebRatio - nedávno jsem tuto technologii objevil a dost mě to chytlo (ale pochybuju, že se někde v ČR používá) Jinak jsem samozřejmě přičichl i k dalším věcem - síťařina, linux, SQL, C/C++ atd. Jak jsem již psal, jsem ani-ne-absolvent, takže to slovíčko "umím" je třeba brát trochu s rezervou. Nejsem kodér ani grafik a nechystám se provozovat švarc systém. t.adeasbrzak gmail.com |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
Technik Profil * |
#2 · Zasláno: 1. 10. 2013, 12:39:36
Dobrý den.
Hledám elektrikáře na pozici údržbáře budov. Praha 7 telefon 739181667 děkuji |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0