Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
youfou Profil |
#1 · Zasláno: 13. 6. 2016, 18:04:51
Dobrý den,
mé jméno je Martin a touto cestou hledám nové klienty. Jsem spolehlivý člověk, co má dostatek volného času. A málo financí. Můžete ode mě očekávat kvalitně odvedenou práci, kterou odevzdám v řádném termínu. Mohu Vám nabídnout Statické stránky včetně grafického návrhu Dynamické stránky včetně grafického návrhu Kódování vašich grafických návrhů. Tvorbu webových aplikací. Responzivita Web bude přizpůsobený všem velikostem displejů ( mobilní zařizení a tablety ). Samozřejmě i klasickým stolním počitačům. Hodinová sazba : 100kč Vždy, před zakázkou stanovím pevnou cenu, která se již nebude měnit. Bez ohledu, jestli na tom budu pracovat více hodin. Ovládám HTML 5 CSS 3 Bootstrap PHP JS / Jquery Reference - Grafika fb-likes.cz/imgs/img/7.png fb-likes.cz/imgs/img/13.png fb-likes.cz/imgs/img/14.png fb-likes.cz/imgs/img/15.png fb-likes.cz/imgs/img/16.png fb-likes.cz/imgs/img/17.png Reference - Kódování a programování biorise.cz - kompletní web, včetně administrace psané na míru. Další reference na vyžádaní V případě zájmu mě můžete kontaktovat emailem : caruk@email.cz |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0