Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JanG Profil |
#1 · Zasláno: 3. 9. 2016, 19:45:47
Nabízím tvorbu jednoduchých webových stránek ZDARMA.
Proč? Sháním reference pro budoucí podnikání. Schopnosti: Klasicky HTML, CSS, tvorba šablon ve většině redakčních systémech - nejvíc zkušeností mám s Wordpressem a také s ním nejraději pracuji, ale můžu se přizpůsobit Vašim požadavkům. Ideální spolupráce s: sportovní týmy, salóny krásy, wellness, neziskové organizace, spolky, e-shop (zde vytvořím jen design a případně nakóduji do HTML), jednoduché sociální komunity atp. Nicméně jsem otevřen mnohému, napište mi o Vašem projektu a já Vám odpovím, zda bych měl zájem nebo ne. Uvědomuji si, že při spolupráci se mnou bez nějakých referencí nemáte ponětí, jak bude finální produkt vypadat, proto chci jen říct, že pokud ve finále nebudete s mou prací spokojeni a nebudete výsledek mé práce chtít, nic se neděje. Zájemci prosím napište na můj e-mail nokalweb(zavináč)gmail.com a uveďte tyto informace: Informace o projektu a čeho se web týká, jak si ho představujete, co chcete, aby splňoval, jak by měl vypadat, co se vám líbí a co naopak ne. Dále zda chcete jen design nebo chcete vytvořit i web, případně to hodit na wordpress nebo jiný redakční systém. Do kdy to potřebujete. Budu se těšit na spolupráci. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0