Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Wolf282 Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 12. 2016, 08:37:05
Zdravím zdejší programátory, které bych rád oslovil s nabídkou spolupráce. Do rukou se mě po letech zpět dostal jeden internetový projekt, který bych rád někam posunul. Jedná se v podstatě o obdobu projektu postaveného na bázi katalogu. Má své uživatele, data, hodnocení, kreditní systém atd. Nicméně je tento projekt postaven na docela vratkých základech. Rád bych tedy zcela vypustil nějaké už X-té vytvoření projektu na čistém php a hned chci projekt postavit "nejlépe" na jednom ze zmíněných frameworků.
Rád bych sice sehnal nějakého kolegu, který by do projektu šel se mnou (nejsem programátor), ale chápu, že dnes každému jde v prvním místě o peníze a ty z mnoha důvodů v této době poskytnout nemůžu. Proto hledám spíše kolegu, který by tohle bral jako zdroj zkušeností. Občas byl odměně nějakou tisícikorunu, kterou se pro tento účel budu snažit zajistit z vlastních zdrojů. Snad i sám projekt určitou mírou vývoj pokryje po nějaké době. Rovněž se jednou nohou pohybuji v oblasti IT a mohu tak kolegovi občas přihrát nějakou zakázku. Od obyčejných RS až po e-shopy či jiné IS. Zmínil jsem, že nejsem programátor. Nějaké základy sice znám, ale né v takové míře, abych se do něčeho pustil. Jsem spíše člověk, který se dokáže naučit z příkladů než ze studování nějakých postupů. A při této příležitosti bych se tedy i rád zasvětil do základů daného Frameworku, abych byl sám občas k něčemu prospěšný nebo abych s jakoukoli banalitou stále neotravoval. Kdyby se zde našel nadšený člověk, který by ve spolupráci viděl budoucnost, má dlouhodobé nadšení (aby to v půli nevzdal a pokud ano, ta ať po něm zůstane neco na co budou moci navázat další) pro nezávislé projekty, tak prosím o kontakt na wolf282@email.cz |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0