Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pavel Šrůtek Profil |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2017, 14:59:50
Hledám někoho, kdo by mi navrhl řešení, jak předělat stávající, jednoduché webové stránky (bez administrace) na responzivní.
(Prosím, nemám zájem o nabídky na vytvoření nového webu. Stránky velice dobře fungují ve vyhledávačích, živí mě a nemůžu riskovat větší změny.) Stránky zde neuvádím, nakolik je aktuálně ještě postupně dávám trochu do pořádku (jsou už staršího data). Moje představa: 1. zavoláte (napíšete) mi, sdělím Vám adresu stránek a mojí představu o provedených změnách (jak by se stránky měli chovat na různých zařízeních) 2. posoudíte - pokud se Vám bude zdát můj návrh v pořádku a bude Vás to zajímat, načrtnete mi zhruba Vaše technické řešení a sdělíte cenu 3. posoudím já a pokud budou Vaš podmínky pro mě přijatelné, vytvoříte mi vzorové řešení, které bude fungovat a za které zaplatím 4. celý web si už následně předělám sám 5. uvítal bych možnost alespoň jedné následné konzultace, pokud by něco nefungovalo Nespěchám na to, stačí v řádu týdnů. Možno i student, fakturace není potřeba. Pavel Šrůtek psrutek@upcmail.cz T: 721 005 020 |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0