Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Díky laskavému svolení moderátora Yuhů zde jako recruiter outsourcingové společnosti hledám pro našeho partnera PHP programátory pro Prahu.
Partnerem je ryze česká softwarová firma, tvůrce systémových řešení pro společnosti finančních skupin.

POŽADAVKY:

- SŠ nebo VŠ vzdělání,
- dobrou znalost programování v jazyce PHP,
- dobrou znalost SQL,
- znalost anglického jazyka na úrovni čtení odborné literatury.

Vítána je znalost Oracle.

NA OPLÁTKU NABÍZEJÍ:

- spolupráci na zajímavém projektu
- odpovídající finanční ohodnocení
- zajímavý systém firemních výhod
- možnost odborného a profesního růstu

Platový strop není stanoven, důležité je, zda si kandidát dokáže obhájit svoje finanční požadavky v testu, který dostane k vypracování...

V případě, že Vás nabídka nezaujala a víte o někom, pro koho je tato nabídka "šitá na míru", uvítám Vaše doporučení.

Pokud na základě Vašeho doporučení dojde k uzavření pracovního poměru s kandidátem, obdržíte od nás zprostředkovatelskou provizi... tak jako ji dostávám i já... ale takový je už život. Když si chce někdo ušetřit práci, najme si někoho, kdo to za něho udělá a měl bych mu za to i zaplatit...

Vaše nabídky očekávám na emailu: mstulik@c2dglobal.com

Pěvně věřím, že když se jinde PHP programátoři (asi) nevyskytují, tak tady se nějaký najde :-)

P.S.
Hledáme i programátory se znalostí Delphi, Centura, .NET, C#
JersyWoo
Škoda, že jste tady nehledali na podzim, když jsem hledal full-time práci.
Anonymní
Profil *
Škoda, že jste tady nehledali na podzim, když jsem hledal full-time práci.

JersyWoo, co Vám brání v tom, abyste místo NYNÍ změnil? ;-)

A jestli víte o někom, pro koho to je zajímavé, napište mi...zprostředkovatelská provize bude Vaše, pokud dotyčného umístíme.
peta
Profil *
Anonymní
jenom externe, na polovicni uvazek...
http://www.volny.cz/peter.mlich/aatop.htm
http://www.volny.cz/peter.mlich/azivotcz.htm
Anonymní
Profil *
Petře,

Vaše webovky (které se mně osobně velmi líbí) jsem shodou okolností na netu už našel díky Googlu, bohužel, hledáme kandidáty na HPP. Externisty zatím přes nás nikdo nehledá... ale kdyby náhodou jo, tak si na Vás vzpomenu.
Anonymní
Profil *
Pozice je stále otevřena, máte-li zájem, ozvěte se...
24k
Profil *
rjwebdesign.net | dale po ICQ ci emailu
Anonymní
Profil *
Žádám o vymazání této diskuze, pozice byla úspěšně obsazena. Díky!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0