Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 1. 2005, 12:19:41
nabízím tvorbu internetových stránek, CD prezentací, grafické práce v Corel Draw,
Ovládám HTML jazyk, částečně JavaScript, tvorbu CD prezentací, tvorbu gtrafických návrhů a létáčků v Corel Draw i práce v Corel Draw, Power Point, MS Acces, práci s frámy, částečně animaci. Reference: http://www.lumaplus.cz odpovědi můžete adresovat na můj mail: jirihrebenar@rekomando.cz nebo volat na tel. číslo: 732 463 688. Děkuji předem za nabídky , Jirka |
||
mgiel Profil |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2005, 15:35:06
Ty stránky z hlediska grafiky jsou slabé...zbytek jsem nezkoumal.Chtělo by to více referencí pro větší úspěch..
|
||
Kráťa Profil |
#3 · Zasláno: 23. 1. 2005, 03:06:35
Uf. Dávat do referencí stránku s vodorovnou rolovací lištou... To jsi sem mohl také dát něco jiného. Když ovládáš jazyk HTML, určitě jsi nedělal první web.
A také asi není dobré, dělat stránky pouze pro jeden prohlížeč v jednom rozlišení. To je jako by kuchař uměl uvařit pouze něco z brambor. |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 1. 2005, 03:40:13
[i]
a jaký máš ty svoje stránky Kráťo |
||
tomasss Profil |
#5 · Zasláno: 23. 1. 2005, 10:39:09
myslim ze teraz to je jedno ake stranky ma Kráťa...
ide o teba teraz,ty tu ponukas sluzby... |
||
Martin Kuželka Profil |
#6 · Zasláno: 23. 1. 2005, 11:51:16
Jen bych rád upozornil, že tahle část diskuze se netýká kritiky stránek, ale práce. Kdyby Jirka (Anonymní) chtěl zkritizovat stránky, určitě by je dal do té správné části diskuze, ale to on neudělal, takže si myslím, že Vaše kritika sem moc nepatří.
Uznávám, že občas se tady objeví nabídka od někoho, kdo imho nemá na to, aby zatím dělal stránky za peníze, ale to už je věc jiná. Navíc i tady je rozhodnutí plně na tom, kdo si stránky objednává. Ono, přiznejme si to, i mezi námi jsou tací, kteří dělají stránky za peníze a o moc větší úroveň jejich tvorba nemá. Fakt mě dostalo, když tady někdo sháněl brigádu a bylo mu 16. Na tom není nic špatného, i 16ti letí toho můžou v tomhle oboru umět víc než 35ti letí, ale když po něm ostatní začnou chtít CV, to mi přišlo fakt usměvný. Co má dotyčný asi napsat do CV? Že vystudoval základní školu a teď začíná střední, že je svobodný a že je (ne)kuřák :) >myslim ze teraz to je jedno ake stranky ma Kráťa... >ide o teba teraz,ty tu ponukas sluzby... Ale proč, mě by taky zajímalo, jaký stránky má ten, kdo mě kritizuje, abych se třeba něčemu přiučil nebo tak. Teď byste mi asi namítli, že neděláte weby za peníze, ale jaký je v tom rozdíl! Je to to samé, jako kdyby Vás někdo kritizoval, že neumíte počítat, ale přitom on to neumí také. Sice by se mnou K. H. Borovský nesouhlasil, ale domnívám se na rozdíl od něj, že ten, kdo kritizuje, by měl být minimálně tak dobrý jako ten, koho kritizuje. Toť vše, co jsem Vám chtěl. |
||
mgiel Profil |
#7 · Zasláno: 24. 1. 2005, 09:40:07 · Upravil/a: mgiel
to Martin Kuželka : mi mu radíme :) no a kdyby potřeboval help tak ví že mu pomůžem.Aspon jsme ho obohatili o komentář.
|
||
Martin Kuželka Profil |
#8 · Zasláno: 24. 1. 2005, 15:49:52
Já si teda rady představuju jinak než "Ty stránky z hlediska grafiky jsou slabé...zbytek jsem nezkoumal.Chtělo by to více referencí pro větší úspěch.." ...
|
||
Fred Profil |
#9 · Zasláno: 24. 1. 2005, 16:40:20
Anonymní Na Chomutovsku je obrovský hlad po tvorbě www stránek, protože je tam nadprůměrná zasíťovanost. Pokud dokážeš obhájit a zdůvodnit proč by si měli zákazníci nechat zhotovit své prezentace zrovna u Tebe, není nic snažšího, než si je vyhledat a přímo je oslovit. Můžeš začít třeba tady http://www.remesla-cv.cz/ po shlédnutí mnoha prezentací zde uvedených, je pro člověka, který tomu rozumí, velmi snadné odhadnout komu jeho prezentace přináší nějaký zisk a komu ne i zda je firma ochotná a schopná takovýto stav věcí měnit.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0