Autor Zpráva
template
Profil *
Jde o šablonu http://templates.bigwebmaster.com/flash_templates/rtxx-flash-site-7522 .html.

Nejde o úpravu flashe, ale html verze.

Hned úvodem upozorňuji, že o html a Photoshopu něco málo vím, takže amatéři bez referencí se nemusí ani hlásit. Jde mi o profesionální úpravu, amatérskou zvládnu klidně sám.

A teď konečně o co mi jde.

Chci vyměnit pomeranč za nějaký včelařský motiv. Možná ještě lepší by bylo, před pomeranč dát sklenici s vytékajícím medem.

Fotky nemám, ani je nebudu shánět. Sežeňte nebo nafoťte si je sami. Chci něco stejně působivého, jako je původní pomeranč.

Zdánlivě maličkost, kdo si troufá, tak to zkuste.

Cenu navrhněte v reálné výši a vzhledem k vašim referencím, pokud dovedeme spolupráci do zdárného konce, tak zaplatím. Před zaplacením chci vidět výsledek.

Budu komunikovat s každým, kdo se ozve a zakázka bude patřit tomu, kdo dodá použitelný výsledek jako první - tuto poptávku zde dávám podruhé, při prvním výběru jsem neměl šťastnou ruku. Výsledek potřebuji co nejrychleji - mám už odkazy na web mezi lidmi. Jsem připravený komunikovat s každým online, pomocí mailu nebo skype.

Pokud zde najdu grafika na úrovni, snad se dohodneme na úpravě celé šablony. V takovém případě vás možná kromě peněz potěší i vaše nová reference na pěkný web.

Takže pokud si troufáte, pište si o podrobnosti.

michal.pol /zav/ prodejmedu.info
Dero
a zakázka bude patřit tomu, kdo dodá použitelný výsledek jako první

Toto není férové jednání. Rozumný člověk se asi neozve. Vyberte si jednoho profesionála a tomu práci zadejte, pokud chcete kvalitní výsledek. Lidé nejsou nástroje k Vašemu potěšení či potřebě.
template
Profil *
Toto není férové jednání.

Souhlasím, ale opačně už jsem jednou postupoval a po týdnu čekání použitelný výsledek nemám.
Dero
Souhlasím, ale opačně už jsem jednou postupoval a po týdnu čekání použitelný výsledek nemám.

To je jistě mrzuté a jako zaměstnavatele Vás chápu. Uvědomte si však, že za těchto podmínek do toho žádný profesionál nepůjde - a jak píšete, právě profíka nutně sháníte. Lepší by bylo si vyhlédnout někoho s dobrým renomé a tuto zakázku mu přímo zadat, nechcete či nemůžete-li čekat. Pak máte jistotu na obou stranách.
template
Profil *
Dobře, tak tedy ustoupím.

Prosím dobré grafiky, kteří si na takovou práci troufají, aby se mi ozvali. Domluvím se pouze s jedním, rozhodnou reference, návrh provedení a cena.

Zaplatím ale až uvidím výsledek. Moje zkušenost je taková, že grafik i já máme o výsledku jiné představy.
All4Net
Suhlasim s nickom Dero. Veta "a zakázka bude patřit tomu, kdo dodá použitelný výsledek jako první" odradi kazdeho rozumneho cloveka. A duplom profesionala. Cloveka bez referencii, ktory sa nudi po veceroch mozno nie. Ale prave takych asi nehladas...
All4Net
Moje zkušenost je taková, že grafik i já máme o výsledku jiné představy. - no tak to byva tak na 90% pripadov, nie? :-)
template
Profil *
nala.
Moje zkušenost je taková, že grafik i já máme o výsledku jiné představy. - no tak to byva tak na 90% pripadov, nie? :-)

To je možné, ale v mém případě to bylo do očí bijící. Rád nechám grafikovi volnou ruku, ale chci, aby původní styl šablony zůstal zachován a kvalita obrázku byla taková, aby laik na první pohled neviděl propastný rozdíl mezi originální a upravenou šablonou.
template
Profil *
Konec poptávky, vyřešeno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0