Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
strom2 Profil |
Zdravím
Chci mít na svých stránkách tabulky soutěží. Chtěl bych aby byli ve stejném formátu, líbí se mi třeba toto http://www.siatka.org/?wyniki.lp.2005.1.1 Jednalo by se o zhruba 10 soutěží z různých zdrojů. Nabídnětě cenu za kterou by jste byli ochotni do toho jít. Dík Strom |
||
souki Profil |
#2 · Zasláno: 13. 7. 2006, 23:04:06
šlo by to upřesnit? Moc jsem nepochopil o co vlastně jde
|
||
Berny Profil |
#3 · Zasláno: 14. 7. 2006, 00:18:27
Taky bych se nezlobil, kdyby jsi to víc rozvedl.
|
||
strom2 Profil |
#4 · Zasláno: 15. 7. 2006, 14:56:22
Mám adresy několika serverů, na kterých jsou tabulky volejbalových soutěží v jednotlivých zemích (ita, fra, gre, rus, jap, ...). Na svých stránkách chci, aby se všechny tabulky zobrazovali pod stejným formátováním, tj. pořadí, stejné sloupce, barva, písmo atd. Každá země má svou tabulku. Pod tabulkou chci mít výsledky posledního odehraného kola. Zatím jsem měl pár tabulek, musel jsem je obnovovat každý týden. Kdyby to šlo udělat, aby se automaticky obnovovali, výrazně by mi to pomohlo. Nejnáročnější by podle mě bylo právě to formátování, na každém serveru jsou totiž tabulky v jiné podobě.
Stačí tento popis? |
||
souki Profil |
#5 · Zasláno: 15. 7. 2006, 14:59:54
nejhorší bude ten import... zbytek je nuda... pak bude asi problém s legálností....
něco podobného už jsem dělal, takže vzhledem k náročnosti to vidim min 500 za server.. záleží na struktuře |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0