Autor Zpráva
xman
Profil *
Jake mate zkusenosti s timto systemem? AUKRO.CZ? da se neco vydelat skrze reklamy pro tyto stranky? predem diky za vase nazory...
djlj
da se neco vydelat skrze reklamy pro tyto stranky?
Jojo, je to tam naprosto bez problému.. můžu doporučit..
xman
Profil *
chci vuzit jejich program: reklama jde o jejich reklamu uverejnenim jejich banneru na me stranky a za kazde kliknuti ziskam penize jak to funguje a funguje to vubec? musim se nejak zeragistrovat a je potrebne ragistrova i bydliste? diky
Anonymní
Profil *
takhle si nic nikdy nevydelas, pokud nemas 2k navstevniku denne x)
Rasťo
Profil *
Mám reklamu Aukra na www.zverokruh.sk keď práve nemám na tej pozícii žiadnu inú platenú reklamu (napríklad teraz) :o)
Aukro skutočne platí a dostaneš 0.70 Kč za klik a 150 Kč za zaregistrovaného užívateľa (ale až keď si konto aktivuje). Trchu nevýhoda je to, že má podľa mňa dosť nepútavé bannery a klikavosť na ne je dosť malá (ja mám tak 2 - 3 denne a návštevnosť > 800)

Potrebuješ:
- zaregistrovať sa do aukcie
- príde ti domov list s aktivačným kódom
- aktivuješ si konto, vyberieš banner a zarábaš
- pri požiadaní o vyplatenie zisku musíš vystaviť faktúru a sprvou faktúrou poslať kópiu ŽL
Rasťo
Profil *
Jo a ešte som zabudol, ak sa plánujete zaregistrovať, zaregistrujte sa kliknutím na môj banner - horný banner, ale strieda sa s inými... :o)
Vopred ďakujem za 150 Kč :o)
xman
Profil *
aha.. no to je blby...:( a neznate neco podobneho bez posilani ruznch balicku domu(vidim to jako upnlou zbtecnosz, kdz vse se odehrava na internetu) prave potrebuji nutne money a nemuzu cekat az me dijde nakej balicek, diky za vsechny odpovedi
xman
Profil *
chci rovnou vyzvat vsechny co pouzivaji Aukro.cz at mi napisou...
tom.motobiker@seznam.cz (dostal jsem takovej napad vzajmene pomoci) PISTE!
Rasťo
Profil *
xman: prave potrebuji nutne money a nemuzu cekat az me dijde nakej balicek
Tak to rovno zabudni na provizne programy typu Aukro, na tom moc nezarobis... Ak mas vysoku navstevnost, skus Etarget, na nom sa uz zarobit da...
llook
Dělá to na mě ten dojem, že si plánuješ někde zaregistrovat, pak celý den sám klikat a za dva dny mít tisícovku v kapse. Tak takhle to nefunguje nikde.
Pokud potřebuješ money, tak nejjistější je asi práce nebo brigáda...
TB
Profil *
to llook jasny, takhle to delat ani nechci... chci jen vuzit navstevnosti..tot vse...
TB
Profil *
sory spatnej nick (TB=xman)
Wampi
Profil *
Mohu doporučit i partnerské programy jiných aukčních síní. Seznam internetových aukcí včetně hodnocení, počtu uživatelů atd. najdete na http://aukce-online.info/
DyBoy
Profil *
Já s ním mám dobré zkušenosti, asi třicet korun za den jen za klikání, na o prachy na vánoce se už nemusím starat, nejde o návštěvnost, ale o to donutit návštěvníky klikat :)
Retal
V Aukru to tedy dobře vymysleli. Podařilo se jim ovládnout české a slovenské miniwebmastery. Spouštíte jejich bannery za CPM mezi 1 a 7 korunami a ještě si pochvalujete vydělaných třicet korun denně. Vůbec bych se nedivil, kdyby záměrně designovali nepoutavé bannery (nebo je alespoň neoptimalizovali). Vždyť čím méně lidí kliká, tím levněji je to vyjde.

No tak hodně štěstí. :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0