Autor Zpráva
Svetluska
Profil *
Potřebuji dobrého grafika se znalostí PHP, který vytvoří kompletní šablonu (nikoliv jen grafiku) pro poslední verzi internetového obchodu ZENCART. Reference a něco jako peníze do 2000Kč nabízím...
V případě, že uvidím úspěch vzhledu, určitě dám nějakou dodatečnou odměnu.

Zaměření internetového obchodu bude odpovídat internetové lékárně, prodeji léků, vitamínů a zdravotních potřeb... Prodej pouze po ČR. Proto musí být design stránek jednoduchý (možná bez použití FLASH), přehledný, pasující přesně na lékárnu, nikoliv však nudný.... Originalita a nápad v designu vítán... Do designu je potřeba zakomponovat název "lekynainternetu" což bude i doména.
Hlavně je to pro toho, kdo chce získat reference :o) A čím dříve, tím lépe....

Najdu ? Pokud ano, tak prosím případné dotazy, linky na návrhy, kontakty zasílejte na adresu "oskar1pavel(na)centrum(v)cz ". Zaručuji férové jednání a také očekávám.

Pavel
Railbot
Grafik, ktery by dokazal naplnit vase ocekavani (tvorba grafiky + kodovani + uprava php) a splnit vsechny pozadavky (originalita, napad, komplet design, prehledny..) by neco takoveho jiste nedelal pro referenci nebo pro tech par drobnych co nabizite. Zni to mozna blbe, ale to je realita. Zapojte trochu soudnosti priste ;)
Svetluska
Profil *
Přece nemusím psát, že se dá vždy dohodnout... Pokud nabídnete nějaký grafický návrh vždy se dá o ceně dohodnout. Za zeptání nic přece nedáte. Ale také je poznat, že za to desetisíce dávat nehodlám, protože to už si pak mohu objednat jinde. Jinak co se týká originality nikde neuvádím, že to musí být originál. Předpokládám, že to bude jen graficky upravená nějaká volně dostupná šablona.. přece za ty prachy... Najdou se také lidé, kteří jsou šikovní, začínají nebo se nudí a budou za rádi za reference pro nějaká grafická studia a velké nadnárodní společnosti...
Pavel
HeWeR
Svetluska
Chápu to tak, že potřebujete:
- udělat grafický návrh
- zkódovat ho
- implentovat do php?

Tak to se mi 2.000 Kč zdá hodně málo i na znuděného, začínajícího studentíka. Přece jenom – jedná se o e-shop a zisk z něho mnohokrát přesahuje ony 2.000.

Přece nemusím psát, že se dá vždy dohodnout
V tom případě by bylo lepší částku "na které se můžete dohodnout" uvést. Kdybyste dal 2.000 - 9.000 Kč – určitě by se chytlo více lidí :)
Railbot
Proto jsem reagoval, 2k za to vse mi prijde opravdu malo. Za takovy maly peniz (s ohledem na pozadovanou praci) vetsina lidi ani nevstava z postele :)

Předpokládám, že to bude jen graficky upravená nějaká volně dostupná šablona
V tom pripade to ale nejde dohromady s tim designem, co pozadujete :)
Svetluska
Profil *
to Railbot: Vycházel jsem z ceny šablon běžně dostupných na internetu, kde stačí pouze dodělat několik málo obrázků a ty vyměnit, aby prostředí pasovalo na zaměření obchodu. Pak si upravit barevně menu a je to... Zde určitě sedí cena okolo 2tis. Kdybych měl čas a trochu grafického cítění, tak to udělám sám. Ale nemám proto hledám tady...

to all: Tak schválně, je mi někdo schopný předložit nejdříve pěkný nějaký grafický návrh podle specifikace pro tento obchod a přidat tomu cenu v rozpětí jak píše "HeWeR" jakou si představuje ? Pokud se bude návrh líbit, bude někdo schopný to udělat rychle, jsem ochodný jednat o ceně i v tomto rozmezí...

Díky za snahu
Pavel
Railbot
Svetluska
Šablony běžně dostupné na internetu jsou většinou prodávány v neomezeném množství a jsou dostupné pro každého, takže se jejich autorum několikanásobně zaplatí i při nižší ceně než je ta opravdová (tu lze nalézt tam, kde nabízejí i možnost koupit šablonu exkluzivně tj. získá ji jen jedne zákazník, tam je cena o dost vyšší).
Takže cena šablony jen konkrétně pro jeden projekt je zcela něco jiného než cena šablony, která se prodá na více projektů.
Svetluska
Profil *
to Railbot: To já vím, jak to chodí... Jen jsem myslel, zda někdo již nějakou pěknou šablonu nemá a nepředělá ji pro použítí v mém oboru... Nevím zda se obchod chytne, proto hledám tak opatrně a za levno...

to all: Aby se to nestratilo .... je mi někdo schopný předložit nejdříve pěkný nějaký grafický návrh podle uvedené specifikace pro tento obchod a přidat tomu cenu v rozpětí jak píše "HeWeR" jakou si představuje ? Pokud se bude návrh líbit, bude někdo schopný to udělat rychle, jsem ochodný jednat o ceně i v tomto rozmezí...
Nox_lbc
Nevím zda se obchod chytne, proto hledám tak opatrně a za levno...

A co marketingový průzkum ? Podnikatele by dneska chtěl dělat kdekdo že ? ;-)

Design, kódování, e-shop za 2000 vám neudělá NIKDO !! .. možná Venca s jeho stránkami www.bestak.cz v editoru FrontPage (P.S. Stejně by to sem postnul ;-) ...
Svetluska
Profil *
Nox_lbc To je zajímavé že nabízíte eshop od 1900,- Kč. Tu poznámku bych přijal od toho, kdo bude mít na kontě hodně kvalitních referencí... a jestli si za tohle http://plischke-lbc.cz/ účtujete 1500,- Kč, tak to je je síla... Já bych za to dal max. 150, - Kč. Přesto budete-li mít zájem přesvětšit mě a ostatní o svých kvalitách budu moc rád, pokud pošlete nějaký návrh k tomuto tématu. Přeba se pletu, že jen diskutujete a práce nikde...

ALL: Jen bych chtěl připomenout, že jsem odměnu za kvalitní šablonu pro Zencart zvýšil na rozpětí 2.000 - 9.000 Kč. Pokud máte někdo další zájem piště na "oskar1pavel(na)centrum(v)cz " . Zaměření již bylo zmíněno nebo si pro více informací napiště. Uzávěrka grafických návrhů je ve středu 23.08.2006.
Díky všem za spolupráci. Pavel
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0