Autor Zpráva
mysho
Profil *
zdravim.
opät (:D) hladam niekoho kto ovlada php (aspon velmi dobre :D) na jeden projekt..
moznost dalsej spoluprace na projekte..
blizsie info cez mail (mysho111@post.sk) nechcem to tu moc rozoberat..
Ohodnotenie: ziadne :-( (nemam prachy,nekomercny projekt)
Casero
mužu doporučit, zkuste to, je to opravdu dobrý a originální projekt
Retal
Co konkrétně? Těžko se někdo naslepo zdarma zúčastní "originálního projektu".
Casero
Retal
sem jen chtěl nalákat, aby se mu ozavli na mail, pro více INFO
Markétka
Casero
chich, tak to se povedlo =o))))
D1ce
Profil *
Jen pro případné zájemce bych doplnil, že ten projekt je už navržený. Datové struktury(tabulky) jsou napsány a teď se holt musí naprogramovat celkem dost kódu ke správě a zobrazování dat. Za jakoukoliv pomoc bych byl vděčný ;).
Casero
Markétka
jako já vím vo čem ten projekt je!! :-D
nightfish
mysho & D1ce

a to je ten projekt opravdu tak tajný, že sem o něm nemůžete nic napsat?
mysho
Profil *
hej.. :-)
ako som napisal blizsie info cez mail..
Meldo
Obdivujem niektorych jedincov. Naozaj si myslite, ze niekto, kto ma aspon velmi dobre znalosti (teraz je jedno coho, proste niecoho) bude pre Vas robit zadarmo? Alebo si len robite srandu.

Ja mam tiez kopec napadov. Mam v hlave uz dlho niekolko velkych projektov, ktore by som chcel cim skor zrealizovat. Dokonca su to projekty z dlhodobejsieho hladiska aj slusne ziskove(aspon podla mojich a niekolkych znamich odhadov trhu). Ale neodvazil by som sa sem ani nikde inde verejne pisat, ze zhanam niekoho, kto mi pomoze, pretoze viem, ze ludia ktory nieco naozaj dobre vedia si to vedia aj patricne ocenit. Tym padom by sa mi prihlasili ludia, ktroy sice nieco vedia ale pre moje potreby je to vysoko nedostacujuce a v konecnom dosledku by z projektu nebolo nic, len kopa strateneho casu. Takze si to radsej, aj ked znacne pomalsie urobim sam a ked bude nieco vyditelne tak potom oslovim ludi, ci nepojdu do toho so mnou.
Zacnite prosim, hlavne v tejto rubrike, aspon trochu uvazovat ked vlozite nove vlakno.

Dakujem.
souki
Nechcete naspat aspon odvětví toho tajného projketu?
Aesir
Meldo:

kto ma aspon velmi dobre znalosti (teraz je jedno coho, proste niecoho) bude pre Vas robit zadarmo?

Nevím jak v jiném odvětví, ale pokud se programováním živím, tak mám občas potřebu dělat také na nějakém projektu, kde dělám to co mě baví, kde se můžu "vyblbnout" a ne jen dělat to, za co mě platí šéf, takže myslím, že o takové lidi nebude až taková nouze, jen toho dotyčného musí konkrétní projekt oslovit :)
petr6
...takže myslím, že o takové lidi nebude až taková nouze, jen toho dotyčného musí konkrétní projekt oslovit :)
No projekt, o kterem nevim nic jineho, nez ze je tajny, mne uplne oslovil :-)
mysho
Profil *
zdravim vas..
projekt nie je tajny.. :-)
ale jedna sa o originalny projekt (teda aspon myslime :-) )
Blizsie co mozem este o tom projekte povedat ze je to internetova hra..
blizsie info mailom.. :-)
mysho
Profil *
Meldo:
este mi neda nezareagovat na tvoju poznamku.. :-)
vies kolko webov vzniklo free?? existuje aj niekto kto nerobi vsetko za peniaze ale len tak pre fun..
mozem povedat z vlastnej skusenosti ze existuje vela ludi ktory dokazu nieco urobit aj zadarmo..
(spolupracoval som s grafikmi ktori mi urobili veci zadarmo a napriklad aj programator ktory programuje tuto hru to robi zadarmo..)
Retal
Meldo
Souhlasím. Každý, kdo hledá (nejlépe zkušené, rychlé, spolehlivé a kvalitní) spolupracovníky, kteří budou zdarma pracovat na polotajném projektu s nulovým finančním plánem, je naivní hlupák.
A sebevíc kamarádů se tu může zaklínat, o jak zajímavý a originální projekt jde.
mysho
Profil *
Retal:
:-) ako vidim tak sme sa kusok nepochopili... tento projekt nie je ani tajny ani polotajny.. :-)
ak by si mal zaujem tak by som ti poslal blizsie info mailom..(myslim ze som to celkom dost jasne napisal..)
Meldo
mysho
A nielen vela webov vzniklo free. Kopa softwaru, koniec koncov aj linux a podobne projekty. To je sice vsetko v poriadku ale vzdy bolo uz na zaciatku nieco vytvorene, co vytvoril jeden clovek (linus torvalds napisal sam prve jadro, Rasmus Lerdorf pracoval na vývoji prvej a druhej verzie PHP v tej dobe pomenovanej PHP/FI 1 a 2 tiez sam a az neskor sa k tymto ludom pridali iny, pretoze vydeli, ze je to mozno aj perspektivne.). A preve o tom hovorim.

Moj predchadzajuci prispevok nebol miereny len k tomuto vlaknu ale ku vsetkym podobnym.
Meldo
mysho
existuje aj niekto kto nerobi vsetko za peniaze ale len tak pre fun..
mozem povedat z vlastnej skusenosti ze existuje vela ludi ktory dokazu nieco urobit aj zadarmo..

Jasne. Vsak aj tu na diskusii je vela ponuk na tvoru webov a inych veci zadarmo. VZDY su to ludia, ktory potrebuju referencie, co znamena, ze namaju vela skusenosti.
mysho
Profil *
hej..
ale najdu sa aj taki ludia akych potrebujem.. :-)
ale mas scasti pravdu.. :-)
Meldo
No ako myslis, ...
mysho
Profil *
viem.. (nebudem sa opakovať.. pisal som to vyssie..)
mysho
Profil *
takze vidim ze tych zaujemcov tu nie je vela.. :-)
nevadi..
ak sa vsak niekto odvazite tak napiste na: mysho111@post.sk
mysho
Profil *
zdravim..
takze stale mame miesto (druheho)programatora php volne..
jedna sa o internetovu hru.. je to ,,free projekt,,.
cast hry je urobena ale potrebujeme niekoho kto by s tym este pomohol..

blizsie info cez mail.. (mysho111@post.sk)
dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0