Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Dobry den,

prosim, zda by nekdo umel naprogramovat stabilni (a dobre zabezpecenou) administraci (spravu) webhostingu a uzivatelu vcetne uzivatelskeho prostredi na ovladani webhostignu (sveho uctu).

poptavam cenovou kalkulaci.

kontakt treba ICQ: 161823114

K.Oleg
tiso
syscp?
Anonymní
Profil *
admin control panel + user administrace
Anonymní
Profil *
jedna se o zalozeni hostingu.

potrebujeme komplexni spravu uzivatelu (spravu domen, jejich uctu, pridelovani kvot, zrizovani uctu)

pro uzivatele potrebujeme: aby si mohl spravovat svoje informace, zakladat nove mail, ftp, db ucty, nastavovat cron, meit hesla atp.)

OS linux
Retal
To bude drahé. Co takhle použít hotové řešení, třeba cPanel?
Anonymní
Profil *
umis to ? nabidni cenu. Kdybych nechtel nic jineho nez cPanel ver mi ze ji vezmem. Ale... zajima me prace na zakazku dobre zpracovana podle vlastnich potreb
Retal
Vytvořit komplexní správu pro webhosting IMAO není práce pro jednoho člověka, ale pro tým. A já sám mám práce nad hlavu s vlastními projekty.
Proč vám vlastně nevyhovuje cPanel (nebo Plesk, Cube Panel, co já vím)?
Petr Fišera - cyberhost.cz
Profil *
Většina webhostingů má vlastní administrace a důvod je jednoduchý, například zavedení MySQL 4 a MySQL 5 - už jen tímto kritériem neprojde většina různých systémů, je jednoduše problém s jejich individuálním rozšiřováním :-)

Profil *
Petr Fišera - cyberhost.cz
presne tak

jinak cyberhost je docela zajimava nabidka, ale kdyz ziskam administracni rozhrani jiz nebude aktualni :) zacne nova era hostingu :)
Anonymní
Profil *
www.nantuko.cz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0