| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Miroslav.M. Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 11. 2006, 08:03:24
Dobrý den,současný peogramátor těchto stránek [http://www.autobaterie.net]
má spousty učeního jelikož je student a tak jsem nutný hledat nového.Předem děkuji za zaslání vzájemné spolupráce.MM |
||
| HajekJirka Profil |
#2 · Zasláno: 3. 11. 2006, 12:21:13
Dobrý den,
rád bych se dozvěděl více informací. Kontaktujte mě prosím na email hajek.jirka@seznam.cz. Přeji krásný zbytek dne. Hájek Jiří |
||
| tiso Profil |
#3 · Zasláno: 3. 11. 2006, 18:17:53
mať tak čas, tak by ma to tiež zaujímalo...
|
||
| peta Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 11. 2006, 18:55:42
Miroslav.M.
Kdyz by se zlepsilo usporadani, mozna bych o tom uvazoval. Nepopsal jsi, ale jake ukoly bys mel a jaka odmena zajemce ceka. |
||
| Miroslav.M. Profil * |
#5 · Zasláno: 3. 11. 2006, 19:13:55
Mám nachystáno ještě několik základních doplňků,které jsem obdržel od zákazníků v průběhu 5 měsíců.Jinak co se týká uspořádání,tak nevím o jaké by mělo jít.Naopak nechám se ponaučit.Co se týká odměny,tak nedokážu odhadnou o jakou částku by mělo jít.Jinak nemám žádný přístup ,tak asi by se jednalo o kompletní předělání s tím,abych měl vlastní tzv.admin i s vlastním upravováním a doplňováním.Obá dvá dobře víme,že kolikrát je lepší komunikace např.přes Skype a následně i případný osobní schůzka.MM
|
||
| peta Profil * |
#6 · Zasláno: 4. 11. 2006, 10:55:09
Miroslav.M.
Skype je na 2 veci, k tomu mne neprekecas. Jak je neco zadarmo, lidi obtezuji. Jak se jedna o skype, tak to vytezuje pocitac, protoze si z nej dela server pro ostatni lidi v okoli. To jsou ty 2 veci. "současný peogramátor těchto stránek [http://www.autobaterie.net] má spousty učeního" "Jinak nemám žádný přístup ,tak asi by se jednalo o kompletní předělání s tím" Tak jako sory, si sezen pristup ke strankam. Kompletni predelani systemu muze byt o dost slozitejsi a drazsi. Zalezi na tom, zda se pouzije nejaky free CMS a pristoupi se k urcitym kompromisum nebo se to udela na miru, coz je dost narocna vec. Kazdopadne ten pristup bude treba minimalne jen pro to, aby se stranky vymenili za jine, pripadne na testovani a odladeni chyb, protoze kazdy hosting je nastaven trosku jinak. "uspořádání" - Myslel jsem tim vzhled http://www.autobaterie.net/ (tak jako nejsme tu v hodnoceni stranek, ale budiz) 1. Konkretne modry pruh nahore bych odstranil uplne a presunul to do menu vlevo. Nebo bych jej posunul pod logo, at to nevypada jako reklamni lista, kdyz je to menu. 2. Zvlastni usporadani je uzivatel+kosik a sloupec vpravo, kde to je kazde jinak zarovnane. Tak bych to dal pekne pod sebe. Pusobi to velice neusporadane. 3. ty cary modra orazova jsou na muj vkus take jakesi neusporadane, nahodne 4. a nejhorsi hodnoceni bych dal asi zdrojovemu kodu, kde dotycny pouziva u tagu STYLE="" a vlozeny JS do stranky, cimz treba v google posila stranku mezi ty spodnejsi. To ale treba student nemusi vedet. V podstate nejjednodussi reseni by bylo prispusobit si nejaky free e-shop CMS a vyuzit jeho rozlozeni, jen pretahnout grafiku a zbozi a texty. "osobní schůzka" Vtipne :) Mrkni na inzeraty v portal.mpsv.cz Zakladem dobreho inzeratu je adresa, kontakt, popis, pozadavky, ... Jinymi slovy, zatim nevim, zda by bylo pro mne vyhodne jit na osobni schuzku, kdyz jsem ze Zlinska, coz je u hranic se slovenskem a nejaka Praha mne neboli :)) |
||
| peta Profil * |
#7 · Zasláno: 4. 11. 2006, 11:00:54
Miroslav.M.
"nedokážu odhadnou o jakou částku by mělo jít" Jo, to by sis mel stanovit sam pro sebe nejake maximum a minimum, ktere jsi ochotny dat a nechat si nejak nezavisle odhadnout rozsah praci, ktere chces na strance provest. Mne potesi vedet do predu, kolik az muzu ziskat, pripadne nejaka odmena navic, kdyz je to velice vyhovujici, potesi. Ale taky pozor, aby nekdo nevzal penize a nic neudelal :) Co se tyce toho skype, tak osobne mam radeji icq, protoze si muzu pripominky ulozit do souboru a kdykoliv se k nim vratit a nemusim si delat poznamky. A to jeste mam rad, kdyz je to v nejakou dohodnutou hodinu, ze se proberou pripominky a pak mam cely den klid a muzu si delat, co chci, treba programovat :) Ono se velice tezko neco dela, kdyz chvili trva nez se ponoris do problemu a v tom te nekdo vyrusi a dalsi ponoreni zabere 10-20 minut. |
||
| DoubleThink Profil * |
#8 · Zasláno: 4. 11. 2006, 12:51:39 · Upravil/a: DoubleThink
Skype k obchodní komunikaci (a komunikaci s týmem) používám denně. Pro rychlé a pohodlné řešení problémů (i ve více lidech) neznám lepší alternativu.
Jinak vidím, že tady hodně lidí četlo hysterický (místy zcestný a zcela nevyvážený) článek na Lupě. Ověřujte si informace - Skype v modu SuperNode (100Mbit/s@CESNET) má obousměrný traffic průměrně 0,08kbit/s a zátěž procesoru kolem 2% (Pentium4@2000MHz). Na O2 ADSL 512/128 je to pak 0,03kbit/s se zhruba stejnou zátěží. Takže to nestačí ani na příslovečné plivnutí do moře. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0