Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
armin Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2007, 02:21:53
no to verim, me taky kdysi kontaktoval clovek, ze zda mu prodam shop, ze to bude dal prodavat za mymi zady - jako me zaplati jednou, ale pak bude treba za 1/4 sumu prodavat dal i 50ti lidem. A kdyz jsem se po 5ti minutach vzpamatoval ze jak je nekdo drzej a napsal mu ze dekuji za nabidku ale nemam zajem, tak mi jeste vynadal do idiotu. Proste nonsense.
Ja se zabyvam eshopama od roku 2004 na profesionalni urovni, vse je z me vlastni hlavy a na zaklade zkusenosti, nemam nic ciziho (opensource/gnu/gpl) bo se zakony zmeni nebo cosi kdesi a najde se x uhrovitych pubertaku co hrozne radi pujdou zalovat. Nema cenu tuto debatu dal rozvadet. Az ja dokoncim novou verzi projektu, tak se tady urcite pochlubim ;) |
||
Azu Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 2. 2007, 09:20:13
Tak s tím mám stejnou zkušenost. Tatík si nechal udělat pro svou firmu obchod a synáček ho chtěl hned dál prodávat, protože se "zabýval tvorbou stránek". Naštěstí sem několik stěžejních scriptů projel přes eAccelerator a nastavil omezení funkčnosti scriptů jen na jejich doménu, takže synek se pak divil proč to jinde nechce fungovat a ještě mně kvůli tomu posílal emaily. Podobných zkušeností bylo několik a proto pokud chce někdo shop, tak leda s podmínkou, že bude na mém serveru a na fakturu místo zhotovení obchodu, píšu pronájem obchodu na dobu neurčitou, protože i s tím sem měl již trabl.
|
||
Venca Černík Profil |
#3 · Zasláno: 26. 2. 2007, 09:53:32
Mohl bych taky někomu nabídout e-shop. zkušební verze je na http://vencacernik.ic.cz/projekty/projekt2
Můžu upravit na míru, cena kolem 5000Kč. (můžete smlouvat) |
||
quinux Profil |
#4 · Zasláno: 26. 2. 2007, 10:02:10
Venca Černík
Nejste přihlášen. Pro přidávání do košíku se musíte přihlásit. Už proto bych do toho nešel ;o) |
||
Yrrah Profil |
#5 · Zasláno: 26. 2. 2007, 11:35:34
quinux
Mluvíš mi z duše :) Nejsem hnidopich, ale pokud e-shop nechce, abych u něj nakupoval a háže mi klacky pod nohy, budu tedy nakupovat jinde. E-shopů jsou stovky. A právě proto, že jich jsou stovky, odmítám se všude registrovat. Pokud bych nakupoval v jediném e-shopu, tak samozřejmě ano. |
||
armin Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 2. 2007, 12:21:04
ja nechci nejak rypat, ale cokoliv co nabizim ma moji osobnost prezentovat a ne kazit... Celkove myslim ze tento thread je zabombardovat prispevky lidi a jejimy extra super nabidkami o kterych jsme se tady bavili.
Venca Cernik: http://upload.dicini.sk/data/shopnaprd.PNG - nevim zda te za toto da nekdo vubec neco... Azu: muzes se mi pls ozvat na icq/skype/mail? Kontakt na me na webu armin.sk |
||
Venca Černík Profil |
#7 · Zasláno: 26. 2. 2007, 15:31:02
quinux
Psal jsem, že to můžu upravit na míru.... Je to tam, protože to chtěl jeden člověk (pro kterýho jsem to dělal)... armin Jo, máš pravdu.... po stránce HTML a CSS je to opravdu hrůza... Zaměřil jsem se totiž hlavně na PHP a MySQL... Pokusím se to předělat.. díky za připomínky. |
||
anonym Profil * |
#8 · Zasláno: 27. 2. 2007, 10:28:25
Venca Černík
Jsem koukal na tvůj šopík a přidávání do košíku nefunguje tedy jenom když si prohlížím samostatnej produkt asi se ti tam vloudila chybička ale jinak bych řekl že pěkné.... až na to html a css.. |
||
MK-servis Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 2. 2007, 14:50:41
Venca Černík
Ty prodáváš e-shop a není funkční to se mi snad zdá.. :) První bych to spravil a dal aspoň do nějáké grafiky pak bych to nabízell toť moje rada.. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0