Autor Zpráva
Lexter
Na novém designu intenzivně pracuji, nechci tam mít nějaký template odkudsi stáhnutý. Je mi jasné, že jako JPW to nikdy rozsáhlé nebude, ale rád bych takovéto fórum měl. Bude to pro mne zajímavá práce.

Pokud bude mít někdo chuť se zapojit jako moderátor, budu rád. kdyžtak se zaregistrujte a napište mi PM, ještě jsem si nepočeštil tlačítka.
Lexter
Omlouvám se, zapoměl jsem dát odkaz. Tady je: http://diskuse.ljt.cz/diskuse/
nightfish
offtopic, který si zřejmě zaslouží smazat:

Lexter
proč tříštit komunitu do více fór? co je tam jiného než tady? doufám, že něco víc, než že tam seš admin a tady ne...
Railbot
Lexter
Na co bys tam chtěl moderátory, když tam nejsou žádní uživatelé? :) A jak už napsal nightfish, je to vcelku další zcela zbytečné fórum. O webdesignu je jich několik a ty bohatě stačí, zde je vše...dokonce i uživatelé :))
Lexter
Tam je trochu více možností. :) ale o to nejde.
509
ja mu to schvalujem... a neni to o tom, ci uz je, alebo nie je... Drzim paste!
Lexter
Děkuji, takový názor potěší, rozhodl jsem se přidat poněkud více kategorií. Tento nápad mám již dlouho, ale nechtěl jsem ho rozjet na freehostingu, protože vím, jak tady lidi za to peskujete :D (fórek) a taky vím, že free hosting moc důvěry nenese :).
DoubleThink
Profil *
Pokud bude mít někdo chuť se zapojit jako moderátor

Špatný přístup - ty vybíráš moderátory, ne oni tebe.
Moderátor musí své/svým sekcím rozumnět - to je taky důvod, proč tady není víc témat (nemáme pro ně ochotné odborníky).

Jak říkal nightfish - stránek, kde se dá diskutovat je moře - jenom web, kde se diskutující mají možnost rychle dobrat řešení svého problému, má šanci na přežití.
Lexter
To je pravda, a díky za postřehy. Budu si to pamatovat, mám na to celkem čas.
peta
Lexter
- podle mne je na strance prilis moc informaci najednou, ja osobne davam prednost jednodussi strukture tema: http://peter-mlich.wz.cz/forum/
- take nechapu smysl udavat UT xx listopad rok, ... , podle mne by bohate stacilo 20.11. 12:45
- nechapu, jaky ma smysl: Právě je st listopad 22, 2006 1:33 pm | Časy uváděny v GMT
k cemu tento udaj slouzi uzivateli? Cas se preci zobrazuje v liste v systemu.
Maximalne dat nekde poznamku do napovedy - prispevky - cas ...
- usporadani, kdyz kliknu na nejake forum, tak je to desne neprehledne. Milion textu, milion druhu ovladacich prvku, jaksi minutu jsem nevedel, jestli je to nejake tema nebo jen skupina temat a co mam delat dal.
- zdrojovy kod obsahuje chyby ve validaci
- zdrojovy kod obsahuje asi 2k skrytou poznamku (2k zatez na linku a nic z toho)
- zdrojovy kod obsahuje STYLE tag, ktery je asi rozkopirovany na kazde strance, zkus pouzit misto toho csshovet.htc soubor (google.com)
- zdrojovy kod obsahuje asi 30 tagu link rel... jejichz smysl mi unika
- zdrojovy kod obsahuje javascript. Nikoliv funkce, ale primy JS; jehoz dusledkem je samozrejme kod vetsi a neprehlednejsi

Co neni potreba aby bylo na obrazovce nbych vthodil do napovedy. mimochodem, tu jsem nikde neobevil.
tiso
peta
To je klasika: phpBB... Treba odvšiviť, alebo použiť niečo iné...
Lexter
je to jen stažený template, to bylo tady napsáno, taky jsem napsal že na novém vzhledu pracuji, taky si myslím, že tady v hodnocení nejsme-

peta: Tak co chceš kritizovat? O kritiku templatu nestojím.
DoubleThink
Profil *
nechapu, jaky ma smysl: Právě je st listopad 22, 2006 1:33 pm | Časy uváděny v GMT
Pro cizince velmi důležitá informace

zdrojovy kod obsahuje chyby ve validaci
Což ničemu nevadí

zdrojovy kod obsahuje asi 2k skrytou poznamku (2k zatez na linku a nic z toho)
Což nikomu nevadí

zdrojovy kod obsahuje STYLE tag, ktery je asi rozkopirovany na kazde strance
To proto, že je ten CSS generovaný PHPkem.

zdrojovy kod obsahuje asi 30 tagu link rel... jejichz smysl mi unika
Tobě možná - Ale například Opera je použít umí (v navigaci)

zdrojovy kod obsahuje javascript. Nikoliv funkce, ale primy JS; jehoz dusledkem je samozrejme kod vetsi a neprehlednejsi
Nepřehlednost kódu (notabene dynamicky generovaného) je irelevantní. Zvětšení kódu je nepostřehnutelné.
Anonymní
Profil *
http://peter-mlich.wz.cz/forum/ - hahahaaaaa :D

- zdrojovy kod obsahuje chyby ve validaci
- zdrojovy kod obsahuje STYLE tag, ktery je asi rozkopirovany na kazde strance, zkus pouzit misto toho csshovet.htc soubor (google.com)
- zdrojovy kod obsahuje asi n tagu link rel... jejichz smysl mi unika

- dementni design

blba kritika, o nicem. dulezite je jak web vypada, jake vse informace v sobe dulezite ma... a hlavne aby alespon trochu bylo nejake to SEO. jinak nic vic neni treba resit.
peta
Anonymní
No prave, to SEO.
SEO google nema rad veci navic jako skryte poznamky, style tagy, style parametry, nevalidni kod, coz DoubleThink nevadi.

Ja pouzivam miniBB a nechystam se ho predelavat nebo si nainstalovat validni verzi. Jsem si nevsiml, ze by toto miniBB bylo nejak validni.

DoubleThink
:) K tomu ostatnimu asi tolik, ze dynamicky generovane CSS je pekna vec, nicmene pri CSS sablone zcela na nic.
A ty LINK tagy, kdybys mi dal nejaky sikovny clanek... Ja jen, ze mi to na prvni pohled prijde zbytecne. Nicmene validator to nehlasi, takze to muze mit nejaky dobry ucel.

Lexter
Mno, ja myslel, ze uvitas par pripominek, kdyz uz se to chystas predelavat. Tak promin.
Bubák
A ty LINK tagy, kdybys mi dal nejaky sikovny clanek...
peta dostaneš "svou" klasickou odpověď: google.com

Dodatek: Když už to Timy odkazuje, tak já taky ;-)))
http://interval.cz/clanky/navigace-pomoci-elementu-link/
Prakticky totéž, jen od jiného autora
Dero
Nicmene validator to nehlasi, takze to muze mit nejaky dobry ucel.

Ergo co validátor nahlásí, to dobrý účel mít nemůže? Pobavil jsi mě - takto navečer.
Timy
peta
"google nema rad veci navic jako skryte poznamky, style tagy, style parametry, nevalidni kod"
Nevidím jediný důvod, proč by to neměl mít rád, maximálně to (pokud tam toho není plný kýbl tak prakticky neznatelně) zvyšuje velikost stránky. A navíc, jak známo, nevalidní stránky Googlu nevadí.

"A ty LINK tagy, kdybys mi dal nejaky sikovny clanek..."
Když nevíš, radši mlč... Webová navigace pomocí elementu link
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0