Autor Zpráva
Petr Novotný
Zdravím všechny, kteří sem byť jen nakoukli.

Již delší dobu nosím v hlavě projekt, který jsem se rozhodl realizovat. Jsem vizionář s praxí v IT (programátor) a pro uskutečnění své vize potřebuji spolupracovníky - hlavně nadšence s dostakem času.

Poptávám:
- PHP kodera(y) (pouze validní kód), znalost OOP,trid,kolekci + JAVA scriptu
- Grafika (y) XHTML/HTML

...a nabízím:
- zajímavou referenci
- % z provize po najetí projektu
- možnost další spolupráce a participace na projektech
- nějaký ten peníz také....

Kontakt:

mail: nabor.novotny@seznam.cz
Railbot
Nedá mi to a musím se zeptat.
On existuje nějaký PHP kodér a grafik XHTML?
Wamer
Nedá mi to a musím se zeptat.
On existuje nějaký PHP kodér a grafik XHTML?

Taky mi to nedá. Já měl pocit že PHP je programátor a XHTML koder :D lol
Petr Novotný
:D

....zase jeden hnidopich :D. Snažil jsem se být stručný.....proto PHP programátor a dále grafik, který zná XHTML.....

Děkuji za pozornost :D
maarlin
O jaký projekt se jedná? :))
Petr Novotný
O jaký projekt se jedná? :))
řekněme business se základními lidskými potřebami.....neber sex, erotiku.....řekněme bydlení, ježdění, dovolená, služby....ono se toho nabalí........... :D
Marcus Flintus
>PHP kodera(y) (pouze validní kód)
- já jsem se validitou PHP kódu nikdy nezabýval :-/ :-)

ale ted vážně -> upřímě, já bych do toho šel, kdyžbych měl víc času nebo z "nějakého peníze" se stal "slušný peníz" ;-)
Petr Novotný
validitou PHP kódu nikdy nezabýval :-/ :-)

škoda, že nepíšete optimalizovaný (validní) PHP kód, který bude rychlý a nebude pln balastu :D (nic ve zlém, také jsem si asi potřeboval rýpnout :D )

upřímě, já bych do toho šel, kdyžbych měl víc času nebo z "nějakého peníze" se stal "slušný peníz" ;-)

Věřím, že se z toho slušný peníz stane.......nicméně finance budou třeba i na marketing a masáž davů.....nabízím mrzký peníz a procenta.......
tiso
Petr Novotný
sorry, ale odkedy validní = optimalizovaný? Doporučujem naštudovať si pravý význam slov a až potom ich používať...
Celebi
Taky mi to nedá. Já měl pocit že PHP je programátor a XHTML koder :D lol
Já nechci rejpat, ale je php skriptér. I když abych pravdu řekl to taky nijak nerozlišuju, ale když se o tom bavíte...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0