Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petr Novotný Profil |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2007, 12:40:25
Zdravím všechny, kteří sem byť jen nakoukli.
Již delší dobu nosím v hlavě projekt, který jsem se rozhodl realizovat. Jsem vizionář s praxí v IT (programátor) a pro uskutečnění své vize potřebuji spolupracovníky - hlavně nadšence s dostakem času. Poptávám: - PHP kodera(y) (pouze validní kód), znalost OOP,trid,kolekci + JAVA scriptu - Grafika (y) XHTML/HTML ...a nabízím: - zajímavou referenci - % z provize po najetí projektu - možnost další spolupráce a participace na projektech - nějaký ten peníz také.... Kontakt: ICQ: 302-167-799 mail: nabor.novotny@seznam.cz |
||
Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2007, 13:04:32
Nedá mi to a musím se zeptat.
On existuje nějaký PHP kodér a grafik XHTML? |
||
Wamer Profil |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2007, 13:21:40
Nedá mi to a musím se zeptat.
On existuje nějaký PHP kodér a grafik XHTML? Taky mi to nedá. Já měl pocit že PHP je programátor a XHTML koder :D lol |
||
Petr Novotný Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2007, 13:24:25
:D
....zase jeden hnidopich :D. Snažil jsem se být stručný.....proto PHP programátor a dále grafik, který zná XHTML..... Děkuji za pozornost :D |
||
maarlin Profil |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2007, 13:28:21
O jaký projekt se jedná? :))
|
||
Petr Novotný Profil |
#6 · Zasláno: 6. 1. 2007, 13:53:02
O jaký projekt se jedná? :))
řekněme business se základními lidskými potřebami.....neber sex, erotiku.....řekněme bydlení, ježdění, dovolená, služby....ono se toho nabalí........... :D |
||
Marcus Flintus Profil |
#7 · Zasláno: 6. 1. 2007, 15:22:42
>PHP kodera(y) (pouze validní kód)
- já jsem se validitou PHP kódu nikdy nezabýval :-/ :-) ale ted vážně -> upřímě, já bych do toho šel, kdyžbych měl víc času nebo z "nějakého peníze" se stal "slušný peníz" ;-) |
||
Petr Novotný Profil |
#8 · Zasláno: 6. 1. 2007, 18:53:49
validitou PHP kódu nikdy nezabýval :-/ :-)
škoda, že nepíšete optimalizovaný (validní) PHP kód, který bude rychlý a nebude pln balastu :D (nic ve zlém, také jsem si asi potřeboval rýpnout :D ) upřímě, já bych do toho šel, kdyžbych měl víc času nebo z "nějakého peníze" se stal "slušný peníz" ;-) Věřím, že se z toho slušný peníz stane.......nicméně finance budou třeba i na marketing a masáž davů.....nabízím mrzký peníz a procenta....... |
||
tiso Profil |
#9 · Zasláno: 7. 1. 2007, 19:30:32
Petr Novotný
sorry, ale odkedy validní = optimalizovaný? Doporučujem naštudovať si pravý význam slov a až potom ich používať... |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Celebi Profil |
#10 · Zasláno: 12. 1. 2007, 22:22:20
Taky mi to nedá. Já měl pocit že PHP je programátor a XHTML koder :D lol
Já nechci rejpat, ale je php skriptér. I když abych pravdu řekl to taky nijak nerozlišuju, ale když se o tom bavíte... |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0