Autor Zpráva
Free-Style
Profil *
Zdar všem.
Chci se zepat jestli by někdo měl zájem podílet se na tvorbě nového CMS. Chtěl bych něco vytvořit, ale samotnému se mi to nechce a bylo by to na dlouho a tak se ptám jestli by někdo nechtěl spolupracovat. Po dokončení by si se systémem každý mohl dělat co chce, přejmenovat název podle sebe či prodávat zákazníkům.
Takové fukce co si představuji aby tam byly, smazřejemě dopište co by jste tam chtěli. :
MultiLanguage - Možnost změny jazyku
Tvorba designu - podobně jak u phpBB, přes .tpl
Anketní systém ( správa přes administraci )
GuestBook ( správa přes administraci )
Registrační systém - s možností nastavení hodnocení/práv uživatelů
WYSIWYG editor - pro tvorbu článků a podobně + možnost HTML editace
Možnost vytvářet nové kategorie do menu a při tom přes WYSIWYG editor vytvářet/upravovat jejich obsah
Funkce archív - Něco jako u blogů, prostě Leden 2005, Únor 2005 .........
Tvorba článků přes e-mail - podobně jak u blog:cms
Možnost posílání soukromých zpráv mezi uživately
On - Line úprava fotografií přes GD 2 knihovnu
Funkce newslleter přes e-mail
RSS kanál pro odběr článků
Vyhledávání na webu
HTML Editor pro články
Zasílání zapomenutého hesla :)
Statistiky ( kompletní zobrazování v administraci )
Komentáře ke článkům ( správa přes administraci )
Možnost přidávat nové administrátory a nastavovat jim práva co smějí a ne
Správa uživatelů
Možnost vytvářet nové tabulky v menu s libovolným obsahem
Výpis posledních pěti příspěvků v menu
Možnost stránky tzv. vypnout " při zadání adresy webu naskočí text o tom, že web je momentálně off - line nebo, že probíhá úprava "
Alespoň malá SEO optimalizace
ShoutBox ( správa v administraci )
Download Systém - možnost nahrávat jakékoliv soubory do speciální ketegorie ( správa v administraci )
Reklamní systém ( správa v administraci ) - Ale ten tam být nemusí, možná bude lepší vimpletovat PHPAdsNew 2 !

Nějaké funkce pro administraci :

Možnost nastavit počet zobrazených novinek na jednu stránku
Editace původního textu
Možnost nahrát k novince / článku apod. jakýkoliv soubor - funkce Upload
Úprava meta tagů

Pokud Vás něco napadne, tak to sem samozžejmě napište. A taky doufám, že se někdo přidá. Pokud se chcete přidat, tak mě kontaktujte na ICQ # 341872623. Nebo E - Mailu jchlebek(zavinac)gmail(tecka)com !
Tak zatím ahoj, ahoj !
thingwath
Viz to co ti řekli (a ještě řeknou) na ábíčku. Nemá to moc cenu psát od záčatku.

Navíc, spíš než seznam vlastností by mě k nějaké případné spolupráci přesvědčilo kdybys popsal jak toho chceš docílit a přesvědčil mě, že máš dobrý návrh, takovýto seznam vlastností dám po pěti minutách dohromady také :-)

A pak, dokončit? U software, navíc takového software jako RS, dneska už žádné dokončit neexistuje. Vývoj musí být neustálý, nikomu bych nedoporučil použít software, který je dokončený a nevyvíjí se...
Laupe
Profil *
cus, mel bych zajem se podilet.. spise trosku naopak... prosim ozvi se me na mail laupe@gameparadise.cz a dohodneme se na tom zatim se mej Laupe
Rius
Měl bych zájem se podílet na tvorbě RS. ICQ 235117656.
Moje homepage.

Zatim Rius
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0