Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
macco Profil |
#1 · Zasláno: 21. 2. 2007, 10:55:02
ahojte. hladam cloveka, ktory vie programovat webstranky (html, css, js, moze byt aj php), ktory dokaze naprogramovat ci uz eshop alebo dynamicku stranku.
ktory by chcel spolupracovat. ja robim graficke navrhy stranok, loga, ovladam html, css, dokazem vytvorit jednoduchu stranku, ale ziadne velke veci. skor sa orientujem na graficku stranku veci. preto hladam niekoho kto by mal zaujem o spolupracu, rozbehnut graficke studio. som z Kosic. blizsie info mailom. |
||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 21. 2. 2007, 13:33:27
macco
pokud by sis dokazal nainstalovat na server s PHP nejaky FREE CMS, treba osComerce, tak dalsiho cloveka nepotrebujes: http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub14 Je to otazka asi 5 minut a pak uz jen zvladnout zmenit e-shop podle sebe. "blizsie info mailom" Blizsi info do inzeratu. Cili zde. Tj. odkaz na stranku, tvorbu a tak, abys zaujal pozornost. A co by z toho bylo? Sory, ja tvuj mail neumim zjistit, kdyz mas zaskrtnute nezobrazovat verejne. |
||
macco Profil |
#3 · Zasláno: 21. 2. 2007, 14:46:28
ale mne nejde len o eshopy
|
||
ZIMINIX Profil |
#4 · Zasláno: 21. 2. 2007, 15:07:56
Kamarade, zakladni error -> CHYBI KONTAKT. A reference by se taky hodily, kdyz bude super kod a nic moc design -> web na prd.
|
||
marvas Profil |
#5 · Zasláno: 21. 2. 2007, 15:54:39
macco
A kontakt, skúsenosti, ukážky prác, schopnosti a tak ďalej. Akou formou by si chcel spolupracovať? Vystavíš mi faktúru? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0