| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Happy Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2007, 16:22:10
Zdravím všechny přítomné,
poptávám výrobu hlavičky pro svůj firemní web (rozměry cca. 760 x 110 - lze upravit), obor a podrobnosti sdělím případnému zájemci - individuální dohoda. Web i shop jsem mordoval sám (opensource), takže si vážím práce i času zůčastněných a jsem samozřejmě ochoten zaplatit "odpovídající" částku. S grafickým editorem nejsem zrovna kamarád. Určitou představu mám, ale fantazii se meze nekladou, mám ovšem zájem o profesionálně odvedenou práci - o bastl jako jsem si udělal sám nestojím. Kontaktovat mě můžete na ICQ: 214739292 nebo na mailu: legaly (at) tiscali.cz K mání budu dnes večer a pak prakticky kdykoliv. Platí do odvolání poptávky. Díky! |
||
| l007 Profil * |
#2 · Zasláno: 28. 2. 2007, 16:22:03
Happy
pro svůj firemní web (rozměry cca. 760 x 110 - lze upravit), 760 x 110 ?? čeho kilometrů? Jinak hoď link, abychom se tady mohli pokochat tím, co si jak říkáš "spatlal". |
||
| Happy Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 2. 2007, 18:23:08
I007: kdybych chtěl hodit link, udělal bych to rovnou - nemyslíš?!
Jinak všem děkuji za nabídky, přímo mě to zavalilo - nestíhám ani všem sólo odpovídat (i když se snažím), přeci jen mám i práci, kterou za mě nikdo neudělá. V tuto chvíli minimálně pozastavuji svou poptávku, nabídek je už dost a věřím, že si vyberu (je z čeho), jen toho budu potřebovat ve finále víc než jen hlavičku a ani spolupráci do budoucna nevylučuji - takže o to víc musím přemýšlet s kým do toho půjdu. Takže zatím stop, omluva pro ty, kterým jsem ještě nestihl odpovědět - definitivní stop oznámím až budu mít hotovo - přeci jen žijeme v čechách. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0