Autor Zpráva
l007
Profil *
Hojky, hledám človíčka, který by byl ochoten nakódovat tento design http://lotty22.wz.cz/katalogwebu.png zdarma. Přidávání odkazů a popisky stránek by tam neměl být problém, mohla by tam být třeba i jednoduchá administrace, ale bez té se obejdeme. Je to jeden projekt pro kamaráda, který mi tento design chválil.
Předem děkuji

P.S.
Vyvarujte se kritice, jak to tady někteří mají ve zvyku. Jde mi pouze o nakodování šablony. Ještě jednou děkuju.
jano923
Profil *
Myslíš, že sa tu nájde niekto, kto ti to nakoduje? Vtipné. A ak niekto áno, tak potom žiaden normálny webdesigner.
panther
Zadarmo určitě ne, ale když něco nabídneš..:-) a nezapomeň na nějaký kontakt..
Lexter
l007

Stačí se zaregistrovat a pak si můžeš své témata libovolně zamykat.

jano923

Ale jo, našel by se i normální ovšem hrubý začátečník toužící po kvalitních referencích.
Railbot
Lexter
Tady žádnou kvalitní referenci nevidím. Ten design je jednoduše děs a hrůza. Stejně jako zatím všechny od l007. Je to na jedno brdo. to sám víš.
Lexter
Railbot

No já myslím, že osobně jsem se už docela designů na jedno brdo vyvaroval :D, ale samozřejmě předpokládám, že pochopíš, že jsem si pouze dělal legraci :)
Railbot
Lexter
Pohiopil bych. Bohužel pivo a tequilla dělají své, omlouvám se a vyklizuji pole pro dnešek :-D
Lexter
Railbot

Huš alkoholiku!

Ps: Čau, jdu do hospody. :D

Pardon za OT, ale nemohl jsem odolat :)
l007
Profil *
to všem: já říkala, že s tím designem souhlasí, a třeba by tam mohla být i reklama někoho, kdo by nám to nakódoval.
jano923
Profil *
odkaz pre I007 - kašli na ten design!!!
ssss
Profil *
l007: pokud se stale nikdo neozval, tak prosim dej na sebe kontakt, ICQ, nebo email.

jano923: pokud jsi ten dotycny clovek, co tu nedavno inzeroval rezervace, kde se to odesila pouze na mail, tak bys mel pomlcet. A pokud to ty nejsi tak se omlouvam.
Aldred
ssss
ty ses zajimavej clovek - napred nabizis udelani diskuzniho fora za 85 000Kc a ted tady nabizis nakodovani zdarma takoveho, rekneme nehezkeho designu. Nevim co si mam o tom myslet
ssss
Profil *
Aldred: nikdy sem nikde nerekl, ze bych psal diskuzni forum ja.
A ze chci nekomu pomoct? Nevim co vtom vidis za problem.
cafee
Profil *
kontaktujte mě ICQ 149 081 696 a možná se domluvíme :)
Icepoint
chtelo by to nejaky kontakt ;) jinak bych to mozna udelal ... za zpetny odkaz ;) to je prace tak na pul hodky ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0