Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
whois Profil * |
Zdravím, mám na Vás takovou otázku, tvořil jsem weby 3 organizacím (linki dávat nebudu kvůli anonymitě)
a chci se zeptat kolik stojí práce HTML kodera, je mi 16 tak nevim jestli se to dá něják zaplatit (bylo mi řečeno až od 18ti) |
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 5. 5. 2007, 21:10:06
whois
Jde to pomocí Dohodě o provedení práce. |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
pavel88 Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 5. 2007, 23:47:43
Zdravím,
nevidím v tom problem od 15 můžeš pracovat na DPP a od 18 na ŽL. můžeš uzavřít smlouvu o dílo, nebo rodiče dohodu o provedení práce a ty ji můžeš vykonávat. nečekal bych na tu odměnu do 18, v tuto dobu budou mít pro tebe ty peníze uplně jinou hodnotu. pokud máš problém s placením, pak nejsi určitě jediný osobně si v těchto věcech dělám pořádek i za cenu soudní cesty s pozdravem pavel |
||
Marra Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 5. 2007, 09:58:19
Od 15 lze uzavřít Dohodu o provedení práce, v níž jako Zaměstnanec (pracovník) figuruješ právě Ty. Pracovní doba je omezena nově 150 hodinama, což je ale teoretická quota, prakticky Ti nikdo nedokáže že jsi nad webem seděl víc. Dohoda o provedení práce by měla obsahovat vymezení práce, odměnu, termín práce (od, do), počet hodin práce (jak jsem zmínil - limit je 150), Tvoji pojišťovnu, rodné číslo a osobní údaje. Je dobré si také stanovit datum a způsob splatnosti odměny.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0