Autor Zpráva
Michal Řehák
Profil *
Potřebujete zdatného PHP programátora a kodéra, který se vyzná v současných trendech a je případně schopen i nakreslit čistý a reprezentativní layout? Právě jste na něj narazili. Jsem 19letý student, který potřebuje prostředky pro cestu do zahraničí, a proto hledám více zakázek na začátek prázdnin.

Mezi mé reference patří například:
katalog-obleceni.cz ... php, xhtml, css, layout
proviznisystemy.cz ... php
affiliateprogramy.cz ... php
particip.tv ... php, xhtml, css
cpceurope.cz ... php
huddy.cz ... xhtml, css

Pokud Vás moje reference a znalosti zaujali, neváhejte mě kontaktovat emailem na jauzah@seznam.cz nebo na icq 205-816-616. Díky.

Hezký den přeje Michal Řehák.
Jirka Císař
Tak jsem se zbezne kouknul na tve koderske umeni a mimo desitek zbytecnych divu jsem zadny zazrak nenasel. Kam se podela semantika? Vim, toto je tvoje nabidka, muzes to brat jako pratelskou radu :-)

Viz:

<div id="content">
<div xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40" class="box-outer">
<div class="box">
<div class="box-inner">
<div class="flash-desc">
<div class="nazev-border">
<div class="nazev">
<div class="nazev-inner">
Michal Řehák
Profil *
To co uvádíte je z affil webu Katalog-oblečení.cz vložený div od společnosti T-shock, která poskytuje náhledy na produkty. Navíc si myslím, že ty divy tam zbytečné nejsou, nehledě na to, že na takové věci se nekouká. Důležitá je funkčnost, vzhled a optimalizace, nesetkal jsem se s někým, kdo by mi reklamoval zakázku za div navíc :). Navíc si ani netroufám tvrdit, že programuju zázraky, takže je zbytečné je hledat.
Railbot
Michal Řehák
Pokud někdo nakóduje web tak, že se mi při zvětšení písma půlka textů někam sesype a nejsou vidět, tak nejde o zdatného vývojáře. Jinak ohledně php odkazy na web jsou k ničemu. Uveřejnit části zdrojových kódu by bylo podstatně hodnotnější a více vypovídající.
Michal Řehák
Profil *
Railbot: použitelnost se někdy nepovede jak by měla, zvlášť když na ní není kladen důraz :) ... jinak nějaký php kód můžu vážným zájemcům ukázat, v tom není problém ... ty weby jsou pouze pro představu, jak objemné projekty jsem schopen dotáhnout.
aldred
Profil *
Tak se mi zda, ze z toho titulku Nabízím zhotovení jakéhokoliv webu uz vymizel web semanticky, dodrzujici standarty o pouzitelnosti a pristupnosti, coz je imho skoro to nejdulezitejsi. A tve reakce me udivuji jeste vice viz. použitelnost se někdy nepovede jak by měla nebo Navíc si myslím, že ty divy tam zbytečné nejsou, nehledě na to, že na takové věci se nekouká. nebo
S pratelskym pozdravem AldreD
Jirka Císař
Michal Řehák

nehledě na to, že na takové věci se nekouká

Troufnu si tvrdit, ze toto forum navstevuje plno lidi, kteri jsou tvymi potencialnimi zakazniky. A ted nemyslim koncove zakazniky, ale firmy a jednotlivce, kteri kodera shaneji pro sve projekty. Strejda z Horni Dolni bude nadseny z barvicek a z toho, ze to pekne funguje. Ale pro lidi "z branze" jste IMHO pouze jeden z mnoha, prumer... Bohuzel.
Michal Řehák
Profil *
Jo, já tu kritiku beru. Je mi 19, učim se rychle, za nějakou dobu to třeba zkusim znova ;).

Každopádně díky za Vaše názory, člověk pak aspoň ví, na co se příště zaměřit.
Jirka Císař
Rozumny pristup - at se dari! :-)
SuFF
Já bych programátora potřeboval, ale mám takovej neblahej pocit, že třeba ta zde rozebíraná prezentace jede na jakémsi volně dostupném RS (viděl jsem ho na netday.cz který je teď ale mimo provoz...)
Kyborg
katalog-obleceni.cz
proviznisystemy.cz

bežia na systéme drupal
Michal Řehák
Profil *
affiliateprogramy.cz a particip.tv bezi taky na drupalu

SuFF: proc neblahej pocit?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0