| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| zuzpet Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 8. 2007, 14:56:25
Ahojte
hladam niekoho kto by mi vytvoril svadobne oznamenie :) zdarma :) tlacilo by sa to na farebnej laserovke na kvalitnejsi biely papier - velkost aby sa na A4 vosli 4 ks oznameni texty(zatial vymyslene): Zuzana a Peter Dovoľujú si Vám oznámiť, že dňa 13. septembra 2007 o 14. hodine uzavrú manželstvo vo farskom kostole v Púchove Zuzana Kaleraby Okruzna 25/3 Púchov Peter Mrkvicka Lahvickova 8/70 Nemšová pripadne si vymyslite co chcete :) hladame nieco pekne, originalne... Vase navrhy mi prosim posielajte do tohoto prispevku :) Pokial sa nam bude niektory pacit kontaktujeme autora a dodame prave texty Dakujeme "Zuzana a Peter" :D P.S. prosim ziadne blbe narazky :) |
||
| zuzpet Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 8. 2007, 20:45:30
nikto nic?
|
||
| tiso Profil |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2007, 21:04:37
zuzpet
1. Čo má spoločné webdesign a svadobné oznámenie? 2. Čo by tým že niekto toto oznámenie vytvorí "zdarma" získal? 3. Predtým ako napíšem niekam do diskusie je slušným zvykom prečítať si pravidlá diskusie |
||
| zuzpet Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 8. 2007, 07:33:27
zuzpet
1. Čo má spoločné webdesign a svadobné oznámenie? 2. Čo by tým že niekto toto oznámenie vytvorí "zdarma" získal? 3. Predtým ako napíšem niekam do diskusie je slušným zvykom prečítať si pravidlá diskusie hm.. niekto sa tu hra moderatora.... je to grafika, je to poziadavka na grafiku a pokial viem je uplne normalne sem vkladat poziadavky na grafiku a co ty vies mozno to niekto spravi zdarma a nepotrebuje nic "ziskat" |
||
| Railbot Profil |
#5 · Zasláno: 13. 8. 2007, 08:05:57
zuzpet
Proč by si hned měl někdo hrát na modeátora, když tě slušně upozorní na "trhliny" v tvém požadavku? Poptávka po grafice ano, ale vesměs webdesign (weby, bannery atd.). Ni mi do toho není, ale nechtělo by to svatební oznámení na úrovní a s jistotou odvedené dobré práce? Snaha ušetřit je chvályhodná, ale přeci jen není to všední udalost a sockovat tvorbu oznámení někde po diskusích mi přijde trochu nešťastné. |
||
| tiso Profil |
#6 · Zasláno: 13. 8. 2007, 10:58:28
zuzpet hm.. niekto sa tu hra moderatora....
Som celkom zvedavý na ktorú stranu by sa priklonili moderátori tohto fóra... Inak - no comment... |
||
| zuzpet Profil * |
#7 · Zasláno: 13. 8. 2007, 11:21:13
kaslite nato
|
||
| Nox_lbc Profil |
#8 · Zasláno: 13. 8. 2007, 13:01:30
kaslite nato
Už se stalo... |
||
| Dero Profil |
#9 · Zasláno: 13. 8. 2007, 13:03:09
Zamykám, tiso má pravdu.
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0