Autor Zpráva
kahy
Hledám člověka-studenta, který navrhne kompletně celou grafiku webu a nakoduje jej.
Hledám spíše někoho kdo si chce a hledá reference a přitom si přivydělat nějakou kačku.
Reference a cenu posílejte na info@scoutoutdoor.cz

kahy
uNo
hladas grafika alebo programatora ??? ;-)
Vazli
Dobrý den, ozvěte se mi Webstudio Flexiweb Vám utvoří návrh za velmi rozumnou cenu...
kahy2
Profil *
vazli- co si mám představit rozumnou cenu?
Manq
Možná toto http://www.flexiweb.cz/cenik.html
Vazli
Cena je vždy o domluvě tak se mi ozvěte a dohodneme se
kahy
vazli to je pěkné, ale já si zatím vybírám. Třeba mám lukrativnější nabídku.
TomBiker
Profil *
lukrativnejsi nabidka..lol, nikdo ani nevi v jakem rozsahu stranky maji byt.. by me zajimalo na zaklade ceho ma grafik urcit cenovou relaci.
shadyyx
Jen pro inforamci - nejsem profik, ale vim o tom sve, ja bych to videl asi takhle: (rozumne za mnozstvi odvedene prace)

jen samotna GRAFICKA cast prace (komplet webdesign bez flashe) bych videl na 1000-2000 CZK (podle zadouci velikosti stranek, podle mnozstvi grafickych prvku a podle meho casu straveneho nad navrhem) + cca 1000 za samotne nakodeni celeho webdesignu v XHTML + CSS [VALID] => todleto by cenove odpovidalo designu o velikosti 800 (1024) px width s asi 50 (30) % grafickych prvku na strance o rozsahu HLAVNI STRANKA (vic grafiky) + cca 5 dalsich stranek (vic textu)...

Myslim ze "grafik" (a zejmena dobry grafik) je dosti cenove narocna zalezitost ;-)
shadyyx
a jeste bych dodal, cim min penez na to jste ochoten dat, tim horisho grafika sezenete, a tim slabsi webdesign docilite...zalezi na tom, s cim se spokojite vic...
TomBiker
Profil *
viz shadyyx! souhlas, jen nevim proc mam cim dal vic pocit ze na toto forum chodej lidi ve vekove kategorii 15-18, kde chtej ziskat za co nejmene solidni grafiku a pak ji vydavat nekde jinde za svoji jako sve reference.. nevim jak vy ale ja takovy pocit posledni dobou tady mam. Kdyz ja sam budu zadat o grafiku na web stranky tak tu snad popisu co presne chci, kdybych nevedel co chci tak sem ani nebudu psat nebo budu ale s umyslem ze to pak samozrejme budu vydavat za sve... :P nad nekteryma postama fakt kroutim hlavou a jestli jsem se nepravem nekoho dotkl tak se samozrejme omlouvam.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0