Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
I&Q GROUP Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 12. 2007, 22:48:25
Zdravím vás,
naše firma hledá programátora pro návrh a vývoj zajímavých internetových projektů. Požadavky: - znalost PHP, MySQL, Javascript, XHTML, základy SEO - Objektově orientované programování - Aj na úrovni psané komunikace - práce v oboru více než 3 roky - SŠ/VŠ vzdělání Nabízíme: - plat, který převyšuje obvyklou mzdu na této pozici - příjemné pracovní prostředí - zajímavá práce v mladém kolektivu - časová flexibilita (vhodné pro studenty VŠ) - možnost kariérního růstu (řízení projektů) - školení ve vývoji našich aplikací - dobrá dostupnost MHD i autem, v budově Eurest (stravenky) Osobnostní předpoklady: - komunikativnost - analytické schopnosti - schopnost plánovat svůj čas a plnit termíny - schopnost pracovat v týmu Typ spolupráce: - preferujeme spolupráci na živnostenský list - případně hlavní pracovní poměr Vaše strukturované životopisy a reference prosím zasílejte na adresu: siroka@iqgroup.cz Sídlo v Praze, přímo u metra Pankrác. Nástup možný ihned. Těšíme se na další spolupráci. I&Q GROUP tým |
||
r0me0 Profil |
#2 · Zasláno: 2. 12. 2007, 22:12:09
- práce v oboru více než 3 roky
- časová flexibilita (vhodné pro studenty VŠ) tak tyhle dvě věci si opravdu odpovídají... :/ omlouvám se, ale opravdu jsem nemohl odolat |
||
r0me0 Profil |
#3 · Zasláno: 3. 12. 2007, 00:26:53
- práce v oboru více než 3 roky
- časová flexibilita (vhodné pro studenty VŠ) tak tyhle dvě věci si opravdu odpovídají... :/ omlouvám se, ale opravdu jsem nemohl odolat edit: no došlo mi, že to asi nebude to samé jako praxe v oboru... jenže práce v oboru se těžko dokazuje... |
||
I&Q GROUP Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 12. 2007, 08:49:35
Zdravím,
samozřejmě nepožadujeme, aby ten dotyčný už 3 roky někde pracoval. Jde jen o to, aby už měl aspoň nějaké zkušenosti a nemuseli jsme ho tu všechno učit. Tak se nebojte a ozvěte se:) Lenka |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0