| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| panSnek Profil |
#1 · Zasláno: 9. 12. 2007, 17:19:25 · Upravil/a: panSnek
Dobrý den,
poptávám vyhotovení scriptů napsaných v PHP s načítáním dat přečs MySQL a zobrazení těchto dat přes AJAX. Příklad: Mám formulář, kde v selectboxu vyberu 1 z 10ti voleb, dle toho se mi nabidne dalsi selectbox (pole se načtou přes AJAX z MySQL - neb o opačně moc tomu nerozumím viz dále ..) a na strance se zobrazí bez refresh strank! Či něco co zplňuje tyto podmínky, aby se daly data tahat z MySQL a reagovat na ně v PHP aniž by se aktualizoval prohlížeč klienta. Pokud budete mít zájem zaslete mi prosím nabidku na email wipe@seznam.cz (finannčí a časovou - preferuji hlavně kvalitu) - nabidku jen ramcovou, konkretni udaj pošlu .. , počítám že budu potřebovat k tomu pak i poradit stručný vyklad, abych to pochopil zhruba (budu to instalovat do jedne již existujiciho php scriptu). + Možné v budoucnu i podobné jednorázové práce okolo Ajaxu (budu připravovat jednu aplikaci v dohledne době). |
||
| armin Profil |
#2 · Zasláno: 9. 12. 2007, 18:03:30
Zalezi od struktury db - zda se jedna o tahani dat ktere jsou v relaci 1:1 nebo m:n a je potreba to joinovat prikazem na 8 radku. Takze obtiznost si nedovedu odhadnout, tudiz ani cas, termin dodani a uz vubec ne cenu. Pokud by jste mel zajem, napiste.
|
||
| vem Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 12. 2007, 20:35:14
Dobry den,
reagoval som na poptavku emailem, no mate plnu schranku. Prosim, pridajte iny email kontakt alebo vyprazdnite schranku ;) Marcel |
||
| panSnek Profil |
#4 · Zasláno: 10. 12. 2007, 09:42:39
Marcel
nevsiml jsem si toho, už jsem to promazal. |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0