Autor Zpráva
TO.
Profil *
Dobrý den,

hledám někoho, kdo by mi upravil javascript používaný pro výpočet ceny ... script můžete vidět na http://www.sweb.cz/test.test/cenik.htm

Nyní se pokusím nastínit problém ... snad to bude srozumitelné.

1. onen scpipt funguje pouze po kliknutí myší ... chci, aby se výpočet provedl i po stisknutí Enteru

2. pokud se do políčka počet zaměstnanců zadá např. 10 a stiskne se Enter, výpočet neproběhne, ale nahoře v řádku adresa, řádek s www adresou se vypíše toto: http://www.sweb.cz/test.test/cenik.htm?CENA=10 ...
do adresy se doplní ona CENA=10 a tuto adresu mi zaznamená měřák přístupů www.navrcholu.cz ... tudíž vydím, jaké kalkulace za den proběhnou.

Naopak se děje zase to, že když se zadá počet zaměstnanců 10 a klikne se, výpočet proběhne, ale nezmění se adresa a já kalkulaci na www. navrcholu. cz nevidím.

Takže!

Potřebuji tento script upravit tak, aby fungoval jak po kliknutí myší, tak i po stisknutí Enteru a v obou případech přepsat adresu na http://www.sweb.cz/test.test/cenik.htm?CENA=10, tj. abych viděl všechny kalkulace, které na webu za den proběhnou.



Doufám, že je to srozumitelné.
Pokud má někdo zájem mi pomoci, budu moc rád. Nabízím finanční odměnu.
Problém kdyžtak popíšu po telefonu.

Děkuji moc ... TO.
Davex
Profil
<form style="text-align: left" onsubmit="alert('Cena kompletního měsíčního zpracování mezd Vašich zaměstnanců je: ' + (document.forms[0].elements[0].value*180+0) + ' Kč.'); return true;">
    <input name="CENA" type="text" size="16">
    <input type="submit" value="<<<           Zde zadejte počet zaměstnanců a klikněte!">
</form>
TO.
Profil *
Zdravím Davexe,

děkuji moc. Funguje to přesně podle mých představ.

Mohl bych být ještě trochu neskromný a zeptat se, jestli by nebyl problém upravit script tak, abych si mohl změnit barvy onoho pole kam se dává počet zaměstnanců, barvu klikací tlačítko a barvu textu na tlačítku.

Děkuji moc ...

Kolik jsem dlužný, jak se vyrovnáme?

TO.
James_Scott
Profil
Ty barvy uz asi budes muset nastavit v CSS bych rekl
Davex
Profil
TO.
změnit barvy onoho pole kam se dává počet zaměstnanců, barvu klikací tlačítko a barvu textu na tlačítku
Nechci do toho moc kecat, ale barvu tlačítka bych nechal standardní. Barva pole, kde se zadává počet zaměstnanců se dá změnit přes CSS třeba takto:
<input style="color: #000; background-color: #ffc;" name="CENA" type="text" size="16">


Kolik jsem dlužný, jak se vyrovnáme?
Nic, ale můžete něco poslat sdružení Linka bezpečí.
TO.
Profil *
Zdravím Davexe,

děkuji moc za pomoc! Odeslali jsme 10 dárcovských sms.

TO.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0