Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
aDAm Profil |
#1 · Zasláno: 14. 1. 2008, 13:19:34
Dovoluji si upozornit na firmu Logitron z Prahy pokud by po někom z Vás chtěli zhotovit internetovou prezentaci.
Konkrétně chtěli zhotovit nový rozcestník pro stránky termostaty-regulatory.cz ve kterém chtěli animace, měli jednu představu, tu jsem realizoval, po realizaci změnili nazor a chtěli přepracovat, tak jsem přepracoval a znova chtěli velkou změnu ale již takového rozsahu která byla nad mé síly (v podstatě už chtěli zhotovit flash stránky a ne html s doplněním o animace) a tak jsem jim navrhl jiná řešení. Již uběhl cca 1 měsíc od posledního emailu a dále již nereaguji. Bohužel tuhle zakázku jsem neměl ošetřenou žádnou smlouvou takže nemam žádnou páku na to z nich dostat peníze za provedenou platbu. V kontaktu jsem byl jen s touto osobou: Ing. L. Andrejsek, jednatel společnosti tak ať třeba něco podobneho nezkusí na někoho z vás. |
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 14. 1. 2008, 13:56:31
aDAm: spolupraci jsi mel osetrenou smlouvou o dilo, a to i kdyz jste ji nesepsali. Dokazat to muzes prevedenou praci a zaznamem komunikace. Takze ti nalezi dohodnuta odmena, respektive primerena cast za odvedenou praci.
Pokud jste se na penezich predem nedomluvili (coz je velka chyba), mas pravo na primerenou odmenu, kterou v nejhorsim urci soudni znalec. |
||
aDAm Profil |
#3 · Zasláno: 14. 1. 2008, 14:23:31
Smlouvu o dilo jsem bohuzel nesepsal, firma je v praze a ja na severni morave. Predbezna cena byla dohodnuta jeste pred zapocetim praci a komunikaci mam samozrejme ulozenou. Ovsem na druhou stranu je otazkou zda ma cenu se s touto firmou nejak soudne popotahovat. Nejsem pravnik a v tomto pravu se opravdu nevyznam.
|
||
ninja Profil |
#4 · Zasláno: 14. 1. 2008, 15:08:59
Smlouva pisemnou formu mit nemusi.
Posli jim doporuceny dopis kde popises okolnosti a stanovenou odpovidajici cenu + jak ji maji uhradit. Uvidis co oni na to. |
||
aDAm Profil |
#5 · Zasláno: 14. 1. 2008, 15:30:55
mno muzu zkusit. dik za radu
|
||
Mautinek Profil |
#6 · Zasláno: 14. 1. 2008, 16:42:56
S touto firmou mám také zkušenosti, i když nepřímo. Pracuji pro www.registraceodkazu.cz a právě stránky Logitronu jsem registroval do katalogů. Žádný problém s nimi ale nebyl, možná to je tím, že si necháváme platit dopředu a až poté pracujeme...
|
||
aDAm Profil |
#7 · Zasláno: 14. 1. 2008, 18:06:36
Mautinek
no u webdesignu se platba predem dela blbe ;) |
||
Manq Profil |
#8 · Zasláno: 14. 1. 2008, 18:11:54
no u webdesignu se platba predem dela blbe ;)
A co záloha? |
||
aDAm Profil |
#9 · Zasláno: 14. 1. 2008, 18:38:01
Manq
ano toto je řešení, nicméně teď je již na zálohu pozdě. Zatím jsem jednal jen se serioznimi zákazníky :( když už nic tak aspoň ponaučení pro příště. |
||
FRIAN Profil |
#10 · Zasláno: 15. 1. 2008, 06:39:03
Zdravim, také mám problém s jednou firmou, jsem student, ještě mi nebylo 18, vztahuje se na mě také smlouva o dílo ? Popřípadě nějaké konkrétnější informace, kam až to sahá... ?
|
||
miniJOHN Profil |
#11 · Zasláno: 15. 1. 2008, 07:26:18
firma je v praze a ja na severni morave.
Copak neexistuje Česká pošta? |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0