Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan Růžička Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 4. 2008, 11:22:31
hledám práci na ŽL, dělám s PHP asi 7 let, nic pro mne není překážkou, a pokud něco nevím, zjistím si to... Reference nemám, dříve jsem dělal pro jedno nejmenované studio a jejich reference uvádět nesmím (stejně už mají většinu věci udělanou jinak)...
email - info@syx.cz icq - 103432684 |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Jan Růžička Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 4. 2008, 14:30:46
Prosím nepište ohledně 'zdarma' spolupráce na různých projektech...
Rád bych našel dlouhodobou práci nejlépe pro firmu, zabívající se převážně tvorbou www... (firemní, osobní stránky, online obchody, cokoliv kdekoliv není problém, a pokud něco nevím, tak si to zjistím) Předem díky za nabídky |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
avatavs Profil |
#3 · Zasláno: 29. 4. 2008, 11:06:23
Dobrý den pane Růžičko,
v současné chvíli hledáme PHP programátora - více o pozici na www.ceskyweb.com - pokud Vás zaujme, prosím zašlete mi svůj profil. Děkuji, Svatava Vítková |
||
Časová prodleva: 27 dní
|
|||
Sobol Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 5. 2008, 17:12:02
Dobrý den,
pakliže stále hledáte své uplatnění, zkuste nám zaslat bližší informace o Vás na info@igloonet.cz S pozdravem Jan Nobilis |
||
stope Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 5. 2008, 08:22:11
Dobrý den,
Pokud stále máte zájem o práci, navštivte prosím odkaz www.creactive.cz/kariera. S pozdravem Stanislav Kaluža |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
Dlouhý Profil * |
#6 · Zasláno: 17. 12. 2008, 09:42:03
Dobrý den,
Hledáme člověka, který nám rozběhá internetové stránky. Máme design, doménu, popis předpokládané funkčnosti i texty. Potřebujeme je zprovoznit do 25.1.2009. Pokud máte zájem o tuto práci, kontaktujte mne prosím obratem na e-mail. Stránky se dále budou samozřejmě rozvíjet a tudíž by se jednalo o stálou spolupráci. Pište na dlouhy@tanigo.cz Děkuji za reakci a přeji hezký den p. Dlouhý |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0