Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mackiee Profil |
#1 · Zasláno: 12. 5. 2008, 14:55:41
Zdravím,
hledám touto cestou partnera, který by se chtěl podílet na rozvoji společné firmy. Jsem grafik/kodér/programátor/produkční/copywriter :) Mám rozjeté kšefty, stále pracuji na tom, aby jich bylo více. Nabízím prostor pro rozvoj i začátečníkům. U těch bych však chtěl alespoň občasné schůzky. Nabízím také "kancelář" v Praze. Počítač a internet k dispozici. Zároveň jsem pracovitému čověku nabídnout i části zakázek, které mám nyní. Je možná i spolupráce podobného freelencera. Spolupráce by se nám mohla vyplatit. Jsem z Prahy 9. Případnou vzdálenost by řešil skype. Napište mi, prosím, o sobě co nejvíce: - schopnosti - zájmy - představy do budoucna - zkušenosti - reference - věk - cokoliv dalšího... Pokud Vás nabídka zaujala, pište prosím na email husle@seznam.cz. |
||
Cob Profil |
#2 · Zasláno: 12. 5. 2008, 20:21:14 · Upravil/a: Cob
Ok, nemám důvod si myslet opak, omlouvám se tedy a prosím adminy o smazání tohoto příspěvku (a reakce na původní podobu).
|
||
Dranel Profil |
#3 · Zasláno: 12. 5. 2008, 20:49:25
|
||
Mackiee Profil |
#4 · Zasláno: 12. 5. 2008, 22:12:44
Je možné, že se jedná pouze o shodu nicku, pokud ano, pak se Vám pane Mackiee omlouvám, jen jsem chtěl přítomné varovat před panem Mackayem a jeho obchodováním.
Naštěstí mohu říci, že nejsem Michal Mackay, Mackiee je čistě přezdívka. Uf :) |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Mackiee Profil |
#5 · Zasláno: 15. 5. 2008, 13:49:06
UPDATE:
- Nabídka je stále aktuální. - Preferuji Prahu nebo schopnost dojizdet. - Nehledám lidi na ciste etxterni spolupraci. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0