Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petr_L Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 5. 2008, 10:45:41
Sháním grafický návrh pro nově vznikající web/shop.
Pokud ste něčeho podobného schopni, máte nějaké reference, nebo alespon grafické cítění, prosím o kontakt na plojd@atlas.cz. Ná výber autora si dovoluji nechat čas dokud nedorazí dostatek nabídek - poté Vás kontaktuji. Na kvalitě a ceně záleží... |
||
Goumbik Profil |
#2 · Zasláno: 21. 5. 2008, 15:28:35
Viděl jsem tu podobnou adresu xxx@centrum.cz, obávám se, že se jedná o podvod.V opačném případě mi to prosím vysvětlete
|
||
Petr_L Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 5. 2008, 15:48:50
ROFL :D
ten mail sem si sem zaregistroval z důvodů spamu. s človekěm co měl mail na centru nemám nic společeného a ani google ho nedohledal. v případě, že bych si někoho vybral , není se čeho bát. po zadání zakazky by se vše osvětlilo - kontakty. navíc jsem zde uz několik prací úspěšně zadal a zaplatil... |
||
Petr_L Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 5. 2008, 13:56:02
Tak abych to tady uzavřel. Pár návrhů z vašich portfolií mě celkem zaujalo. Avšak jelikož si všechno montoju sám, nejsem ochoten za pár barevných obdelníků platit 3000 - 5000 Kč. Takže sem se rozhodl design obstarat jiným způsoben...
|
||
ondrej012 Profil |
#5 · Zasláno: 22. 5. 2008, 20:21:34
Tak abych to tady uzavřel. Pár návrhů z vašich portfolií mě celkem zaujalo. Avšak jelikož si všechno montoju sám, nejsem ochoten za pár barevných obdelníků platit 3000 - 5000 Kč. Takže sem se rozhodl design obstarat jiným způsoben...
tak tu druhy raz ani nepis..chudak grafik co si robil nádeje :-( |
||
Petr_L Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 5. 2008, 20:28:35
Já nevím. Kdybych chtěl do grafického návrhu investovat 3 - 5 tisíc. Rozhodně nebudu hledat grafiky zde. Toto fórum se menuje jakpsatweb a předpokládám, že je především pro začátečníky - takže jsem očekával ceny trošku jinde. Navíc jsem předpokládal, že grafický návrh se skládá z pár obdelníků dobře zvolené barvy + njákej font - práce tak na hodinu maximálně 2. Trošku soudnosti prosím...
|
||
TSD Profil |
#7 · Zasláno: 22. 5. 2008, 20:36:38
Petr_L
Jistě, začátečníci sem chodí. Ale když tady zjistí, že se za odvedenou práci musí platit (zvlášť když Na kvalitě záleží), tak to leckdo nepochopí a už se neobjeví. |
||
vertigo4 Profil |
#8 · Zasláno: 22. 5. 2008, 20:42:52
Petr_L
Navíc jsem předpokládal, že grafický návrh se skládá z pár obdelníků dobře zvolené barvy + njákej font - práce tak na hodinu maximálně 2 Tak to jsi předpokládal špatně... |
||
Jan Pav Profil * |
#9 · Zasláno: 23. 5. 2008, 09:23:39
To určitě, ty tomu teda rozumíš. Grafický návrh neni rozhodně pár obdelníků, a jestli si myslíš, že ano, tak si je udělej sám a přidej si k nim svůj font. Každá práce něco stojí a grafický návrh není rozhodně záležitost na hodinu, pokud má být opravdu dobrý. A jestli si myslíš, že jsou tu jen začátečníci, tak se pleteš. Podívej se na členy.Já nevím jak Vás ale takovéto jednání mě vždy naštve. Vše nejlépe za hodinu a skoro zadarmo, lidé nemají soudnost....
|
||
Goumbik Profil |
#10 · Zasláno: 23. 5. 2008, 19:44:45
Možná jsi viděl pár návrhů, které dělali začátečníci, ale to neznamená, že všechny grafiky budeš házet do jednoho pytle.Ale pokud díla např na adrese http://www.luzbetak.com/ budeš brát jako amatérské, tak by ses měl nad sebou zamyslet.
|
||
pepe-lopez Profil * |
#11 · Zasláno: 23. 5. 2008, 23:00:34
Petr_L
Co ty si za kkta? Tak tenhle topic me dostal... Pletes se, i tech "par" obdelniku muze stat klidne 80 000,- pokud je to nadherne ciste, atd atd nebudu to tady rozebirat dal.... Mozna jsem s cenou trochu prestrelil, ale ten kdo umi a je to na vysledku jeho prace videt, tak proc si za to nenechat zaplatit? Jestli si myslis, ze je to tu amater vedle amatera, tak premyslej, jak uz ti rekl Goumbik... A jestli jsi jen z tech kteri by chteli to nejlepsi pri nejlepsim ZADARMO, tak sem fakt uz radeji nelez.... |
||
Čvachta Profil |
#12 · Zasláno: 23. 5. 2008, 23:06:44
Ach jo. Proč do tohoto fóra pořispívají lidé, co jsou jako malé děti?
Pravda je na každé straně a je na každém z nás za co zaplatíme a co za své peníze dostaneme a také to na kolik si svou práci či dílo ceníme. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0