Autor Zpráva
Sifik
Profil *
Vážení čtenáři,

Rádi píšete? rádi opisujete? a jste chopni to dělat pro radost a za nic?

rádi bychom Vás oslovili s nabídkou publikace Vašich článků, Umožníme Vám zviditelnit jako jednotlivce. Tato nabídka platí pro každého všech věkových kategorií bez jakéhokoliv rozdílu.

Zaujala Vás naše nabídka? Ihned nás kontaktujte! E-mailem na sifalda.jiri@seznam.cz, kde s Vámi rádi domluvíme bližší spolupráci a zodpovíme všechny vaše dotazy.
DoubleThink
Profil *
Doplň prosím o co rámcově jde, a především, jaký web nebo společnost zastupuješ.
Sifik
Profil *
Jde hlavně o to že bych zadal zdroj (téma: Akvaristika) a dotyční ho by spacoval a poslal by mi ho na mail.....nazastupuji žádnou společnost :)

ale myslím si Akvaristika je hezké téma a že by to nebyla nuda ;)
DoubleThink
Profil *
Teda... marně přemýšlím, co by mě jako autora motivovalo ti jen tak pro radost posílat články, které můžu publikovat sám. Ale zase nemusím rozumnět všemu.
Sifik
Profil *
autor to může napsat a zvěřejnit jak na svích stránkách tak i u mě...:) ale vím že asi nikdo zájem mít nebude.....škoda no
yFang
Sifik
autor to může napsat a zvěřejnit jak na svích stránkách tak i u mě.
To sice ano, ale pak vyhledávače budou vynechávat jedny stránky kvůli duplicitnímu obsahu.
Sifik
Profil *
a co přesně znamená fráze duplicitnímu obsahu????
miloskroulik
Profil *
Sifik
Že je jeden obsah na více stránkách.
Sifik
Profil *
jasný takže nikdo nechce????
DoubleThink
Profil *
Podívej se na to z opačné perspektivy - nenabízíš žádné výhody - kdybys měl například známý a hodně navštěvovaný web, byla by situace jiná.
Sifik
Profil *
hmm to doufám časem bude ........jinak by se to publikovalo na akvaportal.ic.cz to je můj web.....

prosim vás stránky jsou ve vývoji takže tam je hodně chyb 404
Bury
Psat na stranky s nulovou navstevnosti, nedodelane, s hroznym vzhledem, jeste k tomu na freehostingu, uplne zadarmo. Lakava nabidka :) Docela by me zajimalo jak by se timto nekdo zviditelnil.
vertigo4
Promiňte mi OT (stejně to tu je už za otečkované ;-) ) ale přijde mi to jako špatný vtip... psát zadarmo na stránku, na které bych se styděl publikovat, to je opravdu moc...

Sifik
Sekce Práce a zakázky je otevřená jakékoliv nabídce, ale nepřijde ti trapný ten tvůj dotaz? Až budu stavět dům, tak taky přijdu do stavební firmy a řeknu že sice za to firma nic nedostane, když mi postaví barák, ale můžou se zviditelnit..?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0