Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sifik Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:08:16
Vážení čtenáři,
Rádi píšete? rádi opisujete? a jste chopni to dělat pro radost a za nic? rádi bychom Vás oslovili s nabídkou publikace Vašich článků, Umožníme Vám zviditelnit jako jednotlivce. Tato nabídka platí pro každého všech věkových kategorií bez jakéhokoliv rozdílu. Zaujala Vás naše nabídka? Ihned nás kontaktujte! E-mailem na sifalda.jiri@seznam.cz, kde s Vámi rádi domluvíme bližší spolupráci a zodpovíme všechny vaše dotazy. |
||
DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:11:04
Doplň prosím o co rámcově jde, a především, jaký web nebo společnost zastupuješ.
|
||
Sifik Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:15:17
Jde hlavně o to že bych zadal zdroj (téma: Akvaristika) a dotyční ho by spacoval a poslal by mi ho na mail.....nazastupuji žádnou společnost :)
ale myslím si Akvaristika je hezké téma a že by to nebyla nuda ;) |
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:27:24
Teda... marně přemýšlím, co by mě jako autora motivovalo ti jen tak pro radost posílat články, které můžu publikovat sám. Ale zase nemusím rozumnět všemu.
|
||
Sifik Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:33:31
autor to může napsat a zvěřejnit jak na svích stránkách tak i u mě...:) ale vím že asi nikdo zájem mít nebude.....škoda no
|
||
yFang Profil |
#6 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:35:31
Sifik
autor to může napsat a zvěřejnit jak na svích stránkách tak i u mě. To sice ano, ale pak vyhledávače budou vynechávat jedny stránky kvůli duplicitnímu obsahu. |
||
Sifik Profil * |
#7 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:39:57
a co přesně znamená fráze duplicitnímu obsahu????
|
||
miloskroulik Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:45:14
Sifik
Že je jeden obsah na více stránkách. |
||
Sifik Profil * |
#9 · Zasláno: 30. 5. 2008, 21:49:34
jasný takže nikdo nechce????
|
||
DoubleThink Profil * |
#10 · Zasláno: 30. 5. 2008, 22:03:39
Podívej se na to z opačné perspektivy - nenabízíš žádné výhody - kdybys měl například známý a hodně navštěvovaný web, byla by situace jiná.
|
||
Sifik Profil * |
hmm to doufám časem bude ........jinak by se to publikovalo na akvaportal.ic.cz to je můj web.....
prosim vás stránky jsou ve vývoji takže tam je hodně chyb 404 |
||
Bury Profil |
#12 · Zasláno: 31. 5. 2008, 11:59:50
Psat na stranky s nulovou navstevnosti, nedodelane, s hroznym vzhledem, jeste k tomu na freehostingu, uplne zadarmo. Lakava nabidka :) Docela by me zajimalo jak by se timto nekdo zviditelnil.
|
||
vertigo4 Profil |
#13 · Zasláno: 31. 5. 2008, 12:09:45
Promiňte mi OT (stejně to tu je už za otečkované ;-) ) ale přijde mi to jako špatný vtip... psát zadarmo na stránku, na které bych se styděl publikovat, to je opravdu moc...
Sifik Sekce Práce a zakázky je otevřená jakékoliv nabídce, ale nepřijde ti trapný ten tvůj dotaz? Až budu stavět dům, tak taky přijdu do stavební firmy a řeknu že sice za to firma nic nedostane, když mi postaví barák, ale můžou se zviditelnit..? |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0