Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Cula Profil |
#1 · Zasláno: 4. 6. 2008, 20:54:17
Zdravím, jsem student informačních technologií, akorát že ve škole toho moc neprobíráme, tak jsem se začal učit sám tvořit stránky. K učení bych ale také potřeboval nějakou tu praxi a později i reference atd. Proto zde píši a nabízím své služby zadarmo za účelem získání profesionálních vědomostí a zkušeností.
Co nabízím: - znalost HTML, CSS a Javascriptu - dále se chystám učit PHP, MySQL - přátelský profesionální přístup, pracovitost, spolehlivost - tvorbu zadarmo Co vyžaduji: - dílčí jednoduché úkoly ( pro pochopení chci se učit a né tvořit za někoho celý web) později můžu přejít i k složitějším úkonům - pomocnou ruku, neboli aby mi byla například případná neznámá oblast vysvětlena atd. - přátelský přístup a trpělivost Rád bych dodal, že si myslím že tahle nabídka je oboustranně výhodná a pokud nebude jedné straně spolupráce vyhovovat může ji ihned ukončit, takže není co ztratit :-) Kontakt: - ICQ:250059199 - Email:vacullik@email.cz - Tel:605438154 (doporučuji využít spíše email nebo icq) |
||
Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 4. 6. 2008, 20:58:40
Jestliže by jsi chtěl pracovat na jednom projektu jen přes velké prázdniny (červenec, srpen) tak se můžeš ozvat na můj e-mail mám ho v profilu.
|
||
Dranel Profil |
#3 · Zasláno: 4. 6. 2008, 21:56:33
Taktéž se mi můžeš ozvat. I já bych pro tebe něco měl. Jednalo by se o dílčí práce na různých webech, především pak na mém vznikajícím fantasy portálu. Nabízím to, co ty vyžaduješ. Napiš mi na email či icq, oboje mám v profilu.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0