| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| CoderMan99 Profil |
#1 · Zasláno: 14. 6. 2008, 20:09:30 · Upravil/a: CoderMan99
Ahojte všetci,
ponúkam svoje služby úplne zadarmo a bez nároku finančneho ohodnotenia. Máte v pláne vytvoriť vlastný dizajn pre Vašu budúci alebo existujúcu stránku? Chcete naprogramovať nejakú aplikáciu, ale nemáte potrebné skúsenosti a vedomosti? Alebo hľadáte pomoc pri tvorbe? Nový nápad pre zlepšenie prostredia? Proste hľadáte niekoho kto Vám naprogramuje v PHP aj s pomocou MySQL nejakú aplikáciu, vytvorí alebo pomôže pri tvorbe dizajnu pomocou CSS alebo hľadáte niekoho kto by mal nápady na vylepšenia? Potom už nehľadajte, práve Ste ma našli. Pokojne ma kontaktujte e-mailom coderman99@gmail.com a dajte mi vedieť o Vašom probléme, s radosťou Vám ho vyriešim. Moja doterajšia výpomoc: ======================================== Web: www.jazykolamy.ic.cz Čo: výpomoc s anketou Technológia: použil som PHP a MySQL ======================================== |
||
| pantondavo Profil |
#2 · Zasláno: 14. 6. 2008, 21:42:04
CoderMan99
Nejsem si jist antispamovou ochranou googlu, tak raději oznamuji, že jsem napsal mejl z účtu antonin@ivodicka.cz Díky za odpověď. |
||
|
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
| pantondavo Profil |
#3 · Zasláno: 23. 6. 2008, 17:30:14
Sákra, už dva lidi mi napsali, že chtějí kódovat a programovat zdarma. To já nedělám! Já nejsem CoderMan99! Jen jsem chtěl využít jeho služeb.
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0