| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Marve Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 7. 2008, 00:46:37
Ahoj,
potřeboval bych pro nové diskusní fórum o internetu a o počítačových sítích vyrobit nějaké pěkné logo. Mělo by graficky "zapadnout" do stránky http://inetforum.wz.cz Rozměry jsou třeba 139/52 pix (respektive poměr stran 2,67) graf. návrhy loga mi prosím zasílejte na mail janue(zavinač)seznam(tečka)cz Předem moc díky! |
||
| Marve Profil * |
#2 · Zasláno: 13. 7. 2008, 13:48:58
Philber
Děkuji za reakci. Logotyp jsem si již vyrobil sám. Doufám, že iNetFórum někomu poslouží. Nesouhlasím s tím, že jsem na tomto fóru neodvedl žádnou práci a nikde není psáno, že ji ještě nebudu muset odvést (spíše je to velmi pravděpodobné, včetně nutného zaplacení lepšího hostingu v nadcházející době). Jak si můžete jistě všimnout, tak já z toho fóra také nic nemám, kromě pocitu, že mohu někomu pomoci. Co je špatného na tom, že hledám spolupracovníky? Řekl bych, že Philber toho o mne nic neví (a ani vědět nemůže). Zabývám se síťovými technologiemi. Občas se tady na fóru také řeší podobné otázky, přestože k tomu není určené. Já Vám nabízím skrze fórum, které jsem založil odbornou pomoc. |
||
| Gekon Profil |
#3 · Zasláno: 13. 7. 2008, 14:26:38
Phliberovy příspěvky porušují pravidla této sekce, tudíž byly vymazány.
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0