Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fondil Profil |
#1 · Zasláno: 7. 8. 2008, 14:29:20 · Upravil/a: Fondil
Zdravím,
rozhodl jsem se prodat další svůj projekt a to web o mp3. Prodává se systém s databází, jak to můžete vidět zde - MP3.liver.cz Systém jsem kdysi koupil v aukci na webtrhu za 1000Kč, takže je jasné že pod tu cenu nepůjdu. Web jsem od té prvotní kupované verze změnil aby byl použitelný tady u nás - celkově jsem to počeštil (musel jsem to udělat i s obrázky). Web má nyní v databázi něco málo přes 1000! mp3 s názvem a zařazení do žánru. NEJSOU však uloženy na webu, ani nikde na mých stránkách, používám přesměrování přes další web. Web obsahuje administraci na přidávání mp3 a administraci uživatelů. Mp3 se dají přidávat rychle a jednoduše, zvládne to každý, kdo umí aspoň trochu dělat na internetu. Mp3 můžou přidávat i návštěvníci, kteří se registrují jako uživatelé (musí se potvrdit přes mail). Stránky jsou docela dobře indexovány, spoléhají na long tail, takže návštěvníci přicházejí hledáním jednotlivých mp3. Chtěl jsem počkat až smsaffiliate s i-legalne.cz spustí ten Affiliate na prodej hudby, ale mám teď moc práce a není chuť se o to starat. Takže možnosti monetizace stránek jsou možné. Cena celého systému s obsahem je 1500Kč Platba převodem na účet Kontakt fondilzavináčseznam.cz Kupující dostane zkomprimovaný soubor, jehož jednu část nahraje na FTP, druhou do databáze. V ceně nejsou zahrnuty úpravy a změny - to si musíte udělat sami. Děkuji všem zúčastněným, na Off topic dnes nemám náladu |
||
vertigo4 Profil |
#2 · Zasláno: 7. 8. 2008, 14:52:47
Fondil
Mohl bys uvést nějaké podrobnosti ohledně návštěvnosti? |
||
Fondil Profil |
#3 · Zasláno: 7. 8. 2008, 15:01:01
Neprodávám stránky s doménou, ale jen systém.
Takže návštěvnost je úplně mimo... |
||
Fondil Profil |
#4 · Zasláno: 8. 8. 2008, 11:29:53
Slevněno na 1500!
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0