Autor Zpráva
Matyááášš
Profil *
Zdravím,našel by se někdo kdo by mě upravil zdrojový kod v html pro optimalizaci abych mel na www.seo-servis.cz alespon 98 bodu?děkuji nyní mám 76
Chamurappi
Reaguji na Matyááášše:
Hodnocení na seo-servis.cz přeceňuje faktory, které jsou z pohledu vyhledávačů zbytečné, takže hnát se za vysokým číslem nedává moc smysl.
bmatias
Profil *
ved si precitaj na tej stranke kde mas chyby a mozes si to i sam upravit
kdyz nezadas i web, tazko ti niekdo povie, ci je to mozne, tie percenta nezalezia len od "cistoty" kodu
Matyááášš
Profil *
OK muj web je www.levnemoto.com ale radeji bych kdyby me to udelal nejaky odborník.Treba konkurencni web www.k o h o u t-moto.c om je na první strance na seznamu na slovo čtyřkolky a má Srank 50 a GPR 2 ale v seo-servisu.cz má web 98 bodu já mám Srank 58 GPR 3 v seo-servisu 76 bodu ale na seznamu jsem až na třetí stránce.
Plaváček
Matyááášš

A pokud budeš mít hlavní navigaci vyrobenou pomocí flashe, asi to ani lepší nebude. Bez kompletní rekonstrukce webu ti žádné úpravy pro (často se mýlící) Seo Servis nepomohou.
bmatias
Profil *
no je tam vic spatnych veci, ale to menu ma tiez vahu
zhrnuti: velmi zle meta tagy, aboslutne nevhodne umistneni CSS - to su hlavne priciny + to menu ve flashi
moje weby maji kolem 98-99 (sjou prvni v googlu i kdyz je PR jenom 1 - pomerne mlade weby), vedel bych ti to zlepsit, no zalezi na tobe, kolik veci si schopen zmenit, pokud ti to takhle vseobecne nestaci, napis mi na: bmatias89(zavinac)gmail.com, pak ti ukazu i reference na me weby
bmatias
Profil *
jo a zapomnel jsem dost dulezite: homepage webu ma pres 100 html chyb
Matyááášš
Profil *
no kdyz me se prave ty flash tlačítka líbí,web delam ve wysiwyg editoru takže moje schopnosti jsou dosti omezené...
svadla
ja bych jen dodal, ze by mozna stalo za to zmenit design, ten nynejsi mi neprijde prilis seriozni, ale to je jen muj nazor

Matyááášš
- chces jen rady, nebo nekomu zaplatit za provedeni zmen (chtelo by to vzit od podlahy)
ninja
bmatias:aboslutne nevhodne umistneni CSS

Mohu se zeptat co je na inline umisteni CSS absolutne nevhodne?
matyááášš
Profil *
ja bych jen dodal, ze by mozna stalo za to zmenit design, ten nynejsi mi neprijde prilis seriozni, ale to je jen muj nazor
Matyááášš
- chces jen rady, nebo nekomu zaplatit za provedeni zmen (chtelo by to vzit od podlahy)

určitě zadarmo to nechci ,zajímalo by mě kolik je nutna investice do upravení webu.Prosím Vaše nabídky piste na mail:11188zavináčseznam.cz
dekuji
bmatias
Profil *
ninja
css je nevhodne
1. dizajn je reseni cez tabulky
2. v style tagu chybaju parametri (media a pod.)
3. pouzity spusob: style= namisto class nebo id
4. (a ted na inline) vyhledavac hodnoti i velkost webu, proto je lepsi css oddelit
je tam toho i vic, ale tohle je nejhorsi
ale uznavam ze inline styl se pouzit muze, skor som to myslel celkove

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0