Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MacInek Profil |
#1 · Zasláno: 14. 9. 2008, 13:06:52 · Upravil/a: MacInek
Pro malé webstudio v Českých Budějovicích, které funguje již 4. rokem hledáme externího webdesignera.
Zabýváme se: - Tvorbou grafických návrhů pro www stránky. - Kompletní tvorbou www stránek. - Programováním internetových aplikací (redakční systémy, eshopy apod.). Pod pojmem webdesigner si představujeme člověka (freelancera), který: - má grafický cit, - umí navrhnout web pro uživatele, - ví co znamenají slova přístupnost a použitelnost, - ovládá a vlastní patřičné grafické nástroje, - umí rozřezat návrh a vytvořit validní (X)HTML a CSS kód, - snaží se dodržovat termíny, - nemá problém s vyhledáním scházejících podkladů. Základní znalost JS a PHP nebude na škodu. Webdesigner(ka) bude pro nás pracovat externě a hlavní náplní práce bude vytvoření a implementace grafického návrhu do redakčního systému nebo eshopu. Nehledáme nikoho kdo tyto práce zvládne za pár stovek, ale partnera, který odvede kvalitní práci za rozumnou cenu. Vaše nabídky a odkazy na reference s popisem práce zasílejte prosím na: arnhem@seznam.cz |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Čeljuska Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 12. 2008, 16:21:56
Pokud je tato nabíka stále aktuální, můžete nás kontaktovat na www.web-4u.cz
|
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 12. 12. 2008, 19:18:09
MacInek
posílal jsem email, ale vrátil se mi zpět (plná emailová schránka). Kontakt mám v profilu. |
||
Neonic Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 12. 2008, 12:29:28
„Pokud je tato nabíka stále aktuální, můžete nás kontaktovat na www.web-4u.cz[/i]“;
Hezké logo;o)))) |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0