Autor Zpráva
Adam
ZdraWiiim...
Hledam nekoho kdo ovlada flash a actionflash a ma zaroven trochu volneho casu. Potrebuji vysvetlit a pomoct vyresit spoustu veci okolo a tak hledam nekoho kdo mi poradi. Bydlim v anglii, takze komunikace jedine pres "pevnou linku". Nabizim 50,- za hodinu :) Myslim, ze jako privydelek to muze stacit a ja budu jen rad kdyz mi to nekdo pomuze vysvetlit. :) Jestli mate pevnou linku a volny cas urcite se ozvete :) noelcom@centrum.cz
DoubleThink
Profil *
Nabizim 50,- za hodinu :)

Ten smajlík je zde zcela namístě - za 50 na hodinu dělají kopáči. Myslím že bys měl začít tak od 300 až 500,- za hodinu

Pokud je těch 50 míněno v librách, tak to beru zpět.
Hanz
A budeš volat ty mi nebo já tobě? Protože jestli já tobě tak by bylo i těch 50 liber jak říkal "DoubleThink" málo!!! :)))
Adam
Je mi jasne, ze profesional se nad 50satkou ani nezastavi, ale v takovem pripade neplytva ani hloupymi odpovedmi ci mejly. Pokud je nekomu tahle taxa smesna at tuhle nabidku preskoci a neprudi. Je spoustu lidicek pro ktere je stale 50,- dost penez bo na morave ci slezsku jsou na tom trochu hure nez napr. v Praze! (apod.) A taky pane... co by jsi chtel za uceni pres telefon..

Hanz>> kazdopadne volam ja :o) jestli mas zajem a trochu toho volneho casu napis na noelcom@centrum.cz svoje cislo na pevnou, jmeno apod. :) diky..
flz
nebolo by jednoduchsie kupit si knihu? alebo este lacnejsie prestudovat DoubleThinkov web? :-/
llook
za 50 na hodinu dělají kopáči
Kopáči berou kolikrát i víc, pokud jsou bílí, nebyli trestaní a mají pracovní povolení nebo trvalý pobyt.
50 kč/h bere tak akorát hlídač v bance a studenti v supermarketech.

Pokud budeš volat přes eurotelecomonopoly, tak by možná vyšel levněji i nějaký profi kurz. A rada ohledně knihy také není úplně od věci. Ze školy vím, že se nelze nic naučit, pokud vám to vysvětluje nějaký poloamatér co neumí učit.
Adam
llook>> Je mi jasne, ze ty rozumis vsemu a predpokladam, ze i vse znas.. :( Mam pocit, ze zijes v trochu jinem svete, kde jsou vsichni stastni, vsichni maji praci a vsichni maji pres 50 na hodinu. Bohuzel tomu tak neni! Jsem z moravy a tam stale pracuje spousta lidicek za mene nez 50 a znam to z vlastnich zkusenosti, protoze jsem programoval (php,asp apod.) za 40 na hodinu a nebylo na vyber. Hold takove casy jeste nenastaly a pokud jsi jako student zkousel sehnat privydelek, tak to vubec neni snadne a rozhodne ti nikdo neda to co si predstavujes. Mimochodem jestli je to tak malo a tak podradne privydelavat si 50tkou za hodinu, tak proc mam na emailu pres 30 nabidek? .... K tve poznamce o volani ze zahranici se radsi nevyjadruji. Snad bych jen dodal, ze volam z uk zadarmo a pokud s tim nemas zkutecnosti nechapu proc neco takoveho vubec pises! Jde videt, ze delas zavery o vecech o kterych nemas absolutne paru. Dale.. firma (pro kterou budu delat) zamestnava pre 20 cechu a po rozhovoru s nimi vim, ze vice jak polovina nikdy nic ohledne pc a programovani nestudovali a vse co umi se naucili sami z knizek a pomoci rad kamaradu. Nechci se dotknout tveho ega, ale opravdu jsi v urcitych vecech a v tomhle pripade ve vsech trochu vedle.. .. .. Adam
DoubleThink
Profil *
Měl bys konečně pochopit, co se ti tady všichni snažíme naznačit. Nikdo, kdo umí Flash na takové úrovni, aby ho mohl učit ostatní, ti nebude pracovat za 50/hod.
habendorf
Původně jsem do toho nechtěl zasahovat, ale pak mi to nedalo.

1) Adame, počítej se mnou: 6700 (min. mzda ze zákona) / 20 pracovních dní / 8 hodin = 41,875 Kč/hodina. Za odborné konzultace nabízíš 50, přeber si to jak chceš.

2)firma (pro kterou budu delat) zamestnava pre 20 cechu a po rozhovoru s nimi vim, ze vice jak polovina nikdy nic ohledne pc a programovani nestudovali - co k tomu dodat? Snad jen to, že Anglie už dávno není tím, čím bývala a pro anglické firmy to platí také.

3) Počítej - knížka tě vyjde mnohem levněji.

4) http://flash.jakpsatweb.cz/
llook
Adam: Nevím, podle čeho předpokládáš, že všechno znám a všemu rozumím, vyvracet ti to nebudu.
S tím voláním jsem se sekl, to přiznávám (s tím nemám zkutecnosti;)).
Souhlasím, že nejlépe se člověk naučí samostudiem (proto také píšu, že obstarání knížky není od věci). Ohledně rad kamarádů si už tolik jistý nejsem, jde o to, že ne každý umí věci dobře vysvětlit (alespoň tak dobře, jako dobrá kniha).
Ale možná budeš mít štěstí a opravdu narazíš na velmi levného a zároveň kvalitního lektora.
HAURAN
pokud jsi jako student zkousel sehnat privydelek, tak to vubec neni snadne a rozhodne ti nikdo neda to co si predstavujes presto ze jsem student tak me castka 50/h nikterak nevytrhuje,.. to je minimalni mzda pro brigadniky doplnujici zbozi v markete. Jak Ti DoubleThink naznacil, pokud rozumis flashi tak vetsinou umis programovat jeste k tomu v rozlicnych jazycich a tak se i pouhou brigadou dostanes na 100/h,.. mimoto i kdyz si chces sehnat doucovani na banalni veci jako stredoskolska matematika, nikdy to neni lacinejsi nez 150/h a proto je tech 50/h naprosto smesne pro cloveka ktery by byl znaly flashe natolik aby mohl rozdavat dalsim.

PS: jeste poznamka ke skole - programatori bez skoly jsou v 90 procentech horsi nez ti co na to skolu maji. Jsou vyjimky, ale ty tech 10 procent pokryva. Jako priklad uvedu kapitolku kterou by ani programator ve flashi nemel opomijet a tou je casova a pametova slozitost programu, o ktere casto samouci nemaji ani zdani a pritom je to vec ktera muze z pohledu laika udelat z PP086 nejmodernejsi P4 co se tyce rychlosti vypoctu a to vse jako mavnutim proutku.

Jinak preji hezky den;-)
DoubleThink
Profil *
Myslím, že už by to stačilo.

Pokud má někdo zájem o Adamovu nabídku a je spokojen s cenou, může se informovat na uvedenem mailu.
Yuhů
For english readers from search engines who look for actionflash.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0