Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
expertmouse Profil |
#1 · Zasláno: 16. 2. 2009, 16:50:33
Zdravím,
touto cestou hledám reference na: - copywriting - registraci do katalogů - analýzu klíčových slova případnou aktualizaci na klíčová slova v katalozích - analýzu webu (slabé a silné stránky webu) - tvorba e-knih (z již hotových podkladů, možno v .psd možno v .doc) - analýza konkurenčních webů nebo konkurence na webovém či jiném trhu - cokoliv obdobného, co bude v mých silách :o) - numerologické poradenství pro fo nebo po v oblasti webdesignu či podobném. K dispozici jsem pondělí, úterý, pátek, sobota, neděle - jsem student a proto nemám během týdnu tolik volna, v tyto dny volno zaručeno. Nechci za to žádnou finanční ani jinou odměnu. Spokojím se s referencí a s dobrým pocitem. Kontakt je v profilu nebo pište na icq - jen pokud budu online - 437-314-831. Předem děkuju za nabídky, odpovím všem, kteří se mi ozvou. Těším se na spolupráci. Přeji hezký den. Expert-mouse. |
||
expertmouse Profil |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2009, 07:25:08
Zdravím,
díky diskuzi mám nyní zakázek dost, takže svou nabídku pozastavuji. Avšak kdo by měl zájem o mé služby, nechť se mi ozve. Děkuji za pozornost expert-mouse |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0