Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Miškin Profil |
#1 · Zasláno: 12. 3. 2009, 17:13:56
Hledma nekoho kdo mi za prijatelnou cenu vytvori, nebo nabidne jiz vytvoreny (vlastni) system na provozovani katalogu stranek. HTML sablony mohu dodat
Co by mel umet: - kategorie, podkategorie s popisky - moznost volne registrace odkazu (bez nutnosti byt v urcite kategorii) - potvrzeni o vlozeni/nevlozeni emailem - hezke url - zvyhodnene odkazy (nastaveni v administraci) - admin - editace odkazu, editace kategorii, mazani odkazu, hromadne schvalovani mozna jsem na neco zapomel.. Nabidky z cenami prosim na email blemik@seznam.cz, pripadne ukazky jiz hotovych systemu. Budu spise volit mensi cenu nezli kvalitu :( |
||
tomas657 Profil |
#2 · Zasláno: 12. 3. 2009, 18:22:36
„moznost volne registrace odkazu (bez nutnosti byt v urcite kategorii) “
ako to myslíš? bez nutnosti byť v určitej kategorii si ja osobne vykladám tak, že weby nemusia vôbec byť zoradené do kategorií (a týmpádom ani žiadne kategorie nie je treba...) |
||
Miškin Profil |
tomas657:
Omlouvám se za špatné vysvětlení. Jednáse o možnost registrace odkazu a přitom vybrat kategorii. Tzn. možnost přidat odkaz bez zalistování v kategori a kategorii vybrat pri pridavani. |
||
tomas657 Profil |
#4 · Zasláno: 13. 3. 2009, 11:07:41
|
||
Jiří Hroník Profil * |
#5 · Zasláno: 15. 3. 2009, 04:25:40
Email odeslán :)
|
||
bohyn Profil |
#6 · Zasláno: 15. 3. 2009, 04:51:13
Miškin
Jste si jisty ze chcete investovat cas a penize do katalogu stralek? V dnesi dobe jsou katakogy davno prekonany prezitek, krom velmi uzce specializovanych katalogu (long tail), a v podstate se jedna o MFA. Tyto katalogy navstevuji tak akorat roboti a ti z reklamy moc zisku negeneruji (schvalne kolik znate katakologu a kolik jich pouzivate). Zda se mi to teda jako plytvani, pokud ale spadate do onoho uzkeho segmentu specializovanych katalogu tak se omlouvam za OT. |
||
Dudyn Profil |
#7 · Zasláno: 16. 3. 2009, 16:11:24
Email
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0