Autor Zpráva
speedees
Profil
Zdravím,

jedná se o následující věc:

Mám portál, ke kterému se přihlašují uživatelé (jméno, heslo).
Na jiném serveru a jiné databázi běží phpbb2 fórum.
Můžeme ale předpokládat že jména a hesla jsou v techto databázích stejná.

Potřebuju vymyslet / implementovat aby se po přihlášení k portálu vytvořil COOKIE, tak, aby po kliknutí na odkaz s fórem byl ten samý uživatel již k fóru přihlášen.

Pokud by byl někdo ochotný pomoct tak moje icq je 291284033.
No a pokud by byl někdo ochotný i programovat tak finanční odměna je jistá.
vynalezce
Profil
pokud jsem to pochopil spravne pokud na jednom webu vytvoris cookie nemuzes ji na jinem precist
speedees
Profil
Zatím ten cookie nikde nevytvářim, jeste jsem na tom nezacal delat.

Takze mozna jsem to napsal spatně.
Tak znovu: Potřebuju vymyslet / implementovat aby se po přihlášení k mému portálu přihlásil ten samý uživatel i na phpBB fórum (po kliknutí na odkaz s fórem). Jestli to bude nějak pres cookie (asi ano) to zatim detailně nevím.
Skripty můžu ukládat pouze na mem portale. Měnit skripty (ani přidavat nové) na sevreu kde bezi fórum nemůžu.
armin
Profil
1) $_GET => $_POST
2) CURL => POST

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: