| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| edvens Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 6. 2009, 14:56:14
Hledám kodéra
Požadavky nutné: - výborné znalosti xhtml + css (nehledám člověka, co udělal 5 webů, ale daleko více) - správnost zobrazení v dostupných prohlížečích IE6, IE7, IE8, Opera, Firefox, Safari - pečlivost (textové alternativy obrázků apod.) - aspoň nějaké ponětí o SEO (a k tomu návaznost na sématický a správně strukturovaný kód) - spolehlivost (pokud se na něčem dohodneme, trvám na dodržení v termínu) - časová flexibilita (následující 2 měsíce práce - náš kodér je přes prázdniny nefunkční) - dostupnost (e-mail, icq) Požadavky výhodou: - živnostenský list (pro nás výrazně jednodušší a rychlejší systém placení) - povědomí o tom jak funguje js, zkušenosti s jquery - schopnost pracovat v šablonách (většina běží na php) Nabízím: Vzhledem k zavedeným cenám, světové krizi a neochotě některých klintů investovat: - 2.000,- za HP (pokud půjde o něco velmi složitého, cenu domluvíme) - kolem 500,- Kč za podstránku (cena zase dle složitosti) - férové jednání - dlouhodobou spolupráci - práci na graficky povedených projektech - a hlavně nikdy jsme nikomu nic nedlužili a tuto naši vlastnost nehodláme měnit Prosím o zaslání odkazů (referencí) na realizované projekty, bydliště a věk. Mail: info@edvens.cz Pokud to bude v mých silách odpovím všem, vyberu si jen jednoho. (Kdybych neodepsal, tímto se omlouvám, mám toho hodně). |
||
| petr 6 Profil |
#2 · Zasláno: 24. 6. 2009, 17:12:12
Misto vykonu prace?
A co presne si predstavujes pod timto? „nehledám člověka, co udělal 5 webů, ale daleko více“ |
||
| edvens Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 6. 2009, 18:16:49
Ok upřesňuji, místo výkunu práce je úplně jedno. Stačí mi člověk co bude spolehlivě pracovat přes net.
A tím nehledám člověka, co udělal 5 webů, ale daleko více = Nechci člověka, co právě nastudoval xhtml z netu, udělal 5 osobních webů pro své kamarády a myslí si, že to umí, prostě někoho kdo má zkušenosti. |
||
| Railbot Profil |
#4 · Zasláno: 24. 6. 2009, 18:20:37
„Nechci člověka, co právě nastudoval xhtml z netu, udělal 5 osobních webů pro své kamarády a myslí si, že to umí“
Tak to by bylo dobré zvednou cenovou hladinu. |
||
| Plaváček Profil |
#5 · Zasláno: 24. 6. 2009, 18:25:50
Jsme v sekci Práce a zakázky a nechcí být mimo téma, nicméně souhlasím s Railbotem - vzhledem k tomu, co požadujete, je nabízená cena za kvalitně odvedenou práci velmi nízká a argumentace světovou krizí je lehce falešná. Váš přípodotek, že kdybyste neodepsal, protože toho máte hodně, může také hodně napovědět o tom, jak budete přistupovat k případné spolupráci.
Omlouvám se za svůj off topic příspěvek, ale jako dlouholetý kodér a praktik jsem se prostě ke znění vašeho nepříliš povedeného a hodně anonymního inzerátu vyjádřit musel. |
||
| w1k Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 6. 2009, 18:54:00
odoslany email z info@podstromami.com
|
||
| panther Profil |
#7 · Zasláno: 24. 6. 2009, 18:56:37
w1k
„odoslany email z info@podstromami.com“ tys asi nečetl pravidla, co? Uchazeči o zakázku (=ty) využijí uvedený kontaktní údaj a nebudou přispívat do diskuse, pokud nenarazí na problém v komunikaci (třeba na podezřele dlouhé mlčení). Příklady nežádoucích jevů: – „Ozvěte se mi na ICQ 123-456-789.“ – „Poslal jsem vám před dvěma minutami mail.“ – „Ozval jsem se vám po ICQ a zrovna si spolu povídáme.“ – „Spolupráce probíhá přesně podle plánu a jsem velmi rád, že mám do čeho píchnout.“ |
||
| edvens Profil * |
#8 · Zasláno: 24. 6. 2009, 19:11:21
Plaváček: Souhlasím s vámi i s Railbotem. Za tím řádkem se světovou krizí chyběl úsměvný emotikon. Věřte, že při spolupráci dodržujeme pravidla na kterých se dohodneme, i když to možná vyznělo špatně.
Nicméně rád bych toto vlákno uzavřel, mám pocit, že jsem pro nás vhodného člověka již našel. Děkuji. |
||
| w1k Profil * |
#9 · Zasláno: 24. 6. 2009, 19:15:06
tym som len dal vediet, ze som zadavatelovi napisal email, v pripade, ze mu nepride, moze ma kontaktovat inak.
|
||
| Plaváček Profil |
#10 · Zasláno: 24. 6. 2009, 19:16:15
edvens
„Nicméně rád bych toto vlákno uzavřel“ Možná to chtělo se na diskusi zaregistrovat a mohl byste vlákno zamknout sám. Nechal jsem se vyprovokovat ke komentáři, protože pokud mohu soudit (a vaše přezdívka tomu odpovídá), pak vaši práci (i prezentační web) znám a je škoda, že se prezentujete takto anonymně, když nemusíte a nemáte se za co stydět. Možná si zbytečně ubližujete. Prosím tímto mmmoderátora o zamčení tématu. Děkuji. |
||
| petr 6 Profil |
#11 · Zasláno: 24. 6. 2009, 19:28:02
„mám pocit, že jsem pro nás vhodného člověka již našel“
Po 5 hodinach? |
||
| Chamurappi Profil |
#12 · Zasláno: 24. 6. 2009, 19:32:26
Reaguji na w1ka:
„tym som len dal vediet, ze som zadavatelovi napisal email“ A přesně tím jsi porušil pravidla. Dokud nenastane problém v komunikaci, nepřispívej. Reaguji na edvense: „rád bych toto vlákno uzavřel“ Jak si přeješ. |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0