Autor Zpráva
johnl
Profil
Dobrý den, našel by se zde někdo kdo by věděl jak udělat stránkovní bez databáze (pomocí for)? Už jsem zkusil několik scriptů vymyslet, ale výsledek byl nefunkční! Ještě jsem zkoušel toto ale to jsem taky nesprovoznil tak jak chci! Potřeboval bych totiž aby to vypisovalo pomocí asi takového kódu (nebo podobného):
$pole = array();
$slozka = OpenDir("cls/data/article/"); 
while ($soubor = ReadDir($slozka))
{
  if ($soubor == "." || $soubor == "..") continue;
  $pole[] = $soubor;
}
closedir ($slozka);
sort($pole);
foreach($pole as $file){
  readfile ("cls/data/article/".$file);
  echo "<br><br>";
}


Bohužel nemám co nabýdnout možná tak odkaz na váš web..

Pokud by někdo věděl a chtěl mi pomoct ať mi napíše na mail: janlastuvka@email.cz děkuji ;-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: